Імміграція до Манітоби
-
Вам також 🌷
-
Дякую за інформацію , гарного дня 💌
-
Вибачте, якщо це велика проблема ..
-
Так, можете проживати з тваринами. Ми з котом жирним як кабан мешкали у готелi
-
Для чого Ви дублюєте в кілька чатів?!!
-
Доброго дня 🇺🇦💓 Підскажіть будь ласка , чи є можливість проживання в готелі( біля аєропорту ) з тваринами ? Плануємо приїзжати с лабрадором і кішкою... Дякую заздалегідь.
-
immigratemanitoba.com/calculators/celpip-g_calculator.php
-
Така сама історія....Дочка вже більше місяця в Канаді,...а я ще чекаю.Біометрію здавала 06.06..,через п'ять днів- чотири місяці очікування.І писали в кризову ,і дзвонили.Відповідь одна-чекайте,ви в пріоритеті)))
-
Підкажіть будь ласка якщо екзамен CELPIP отримав 5 балів з 3 skills, а з одного 4 то це як рахувати ? Типу clb в мене 4 ? Чи все таки 5?
-
Дякую 🙏🏻🤍
-
Westjet.com дивитись на ціни після 21-00 краще. Вони нижчі, ніж дивитись вдень(за моїми спостереженнями).
-
Спробуйте сайт авіакомпанії
-
Доброго вечора Підкажіть будь-ласка, хто купляв квитки на ківі.ком Чи виникала у вас така помилка? (Не можемо придбати квитки з картки приват банку) Пробували з єврової моно, ввімкнули ліміт на конвертацію. З застосунку та сайту Чи можливо, хтось знає де можна купити дешевий квиток з Парижу до Вініпегу? Бо на ківі не дуже й хочеться брати через поганий досвід. Буду вдячна за будь-яку інформацію 🙏🏻
-
Дякую велике за відповідь.
-
childcaresearch.gov.mb.ca/
-
Вибачте, якщо, можливо, за щось особисте було Вас зачіплено, але це імміграційний чат українців, мова чату українська дуже бажано ) Щодо садочків, то перш за все, будьте готові до черги - не завжди у зручному потрібному районі будуть місця, на жаль (( Ціни - ~600 CAD...
-
Я все життя жила в Україні в Донецькій області , ми говорили там російською мовою . Зараз ми з сім'єю живемо в Польщі - тут говоримо польською. Через 2 місяці будемо в Вінніпег говорити -англійською. Не має різниці якою мовою ти говориш , Я просто хотіла дізнатися , на які витрати мені стоїть розраховувати. Може хто вже з тим знайомий.
-
Рашистською в тому чаті не пройшло - вмикаємо режим маскування тут? )
-
Всім привіт) питання по arrivcan - не можу вибоати аеропорт прибуття((( в списку є тільки ванкувер торонто і монреаль. А потрібнн калгарі. Хтось стикався?
-
Доброго вечора, скажіть будь ласка чи є тут сім'я з дітками 2.5 року з Вінніпег? Цікавить ціна на дитячі садочки . Дякую
22 Jan 2023, 05:40
12744/229174
3 minutes ago