Імміграція до Манітоби
-
Мені знайомий розказав, що батько не давав його матері дозвіл на вивезення його за кордон, так мати купила довідку що батько дитини помер. Так вони і поїхали. Але це було 30 років тому приблизно
-
Перші два рази повернулась наступного після submit дня А в третій раз 3 дні пройшло
-
А ось так виглядають «підказки»
-
Добрий вечір. На якому етапі не можна виїжджати з Канади, коли подався на федеральний етап для ПР?
-
Вітаю, можливо хтось може поділитися, на скільки часу можуть продовжити закордонний паспорт?
-
Це коли буде рішення про ваш статус ПР. Але ви повністю бути в Канаді, коли це рішення приймають. Для цього вам приходять два запити
-
Express entry 🤔, наприклад Та якщо Ви не впевненi, що спецiалiст буде зарахований як"магiстр" для програми Манiтоби
-
Писали, що на якомусь етапі у тебе анулюють твою візу і роблять нову. І якщо ти покинеш країну в цей момент, то не зможеш заїхати назад тому, що нова ще не готова.
-
Я перепрошую, в яких випадках потрібно робити еволюцію диплома через WES? Якщо професія ліцензована? Я так собі думала лише показати на інтерв'ю переклад диплома (мені в університеті де я вчилась переклали на англійську)
-
В сенсі? Можна виїжджати на короткий час. Ви просто мусите бути в Канаді, коли вам прийдуть запити, де треба буде вказати, що ви фізично перебуваєте в Канаді і ви повинні бути в Канаді. Інакше, ви собі дуже ускладните ситуацію.
-
Дякую
-
Мені здається, що у вас програма міграційна не вірно вибрана. Чи ви по цій економічній, що у вас зі скрін шоту видно.
-
По номінації від провінції це економічна програма Там просто категорія economic mobility pathways pilot: provincial nominee program (pnp)
-
Це не та програма. Це не є economic mobility
-
Ось треба вибирати. Ви вибрали не ту програму
-
А скільки було у прошлому році?
-
Поки немає квоти. Буде оголошена у квітні аж, коли закінчиться поточний фіскальний рік в уряду
-
Доброго вечора а де можно бабичити інфу скільки планується набрати у 2024 році людей по SWM? Доречі новин немає стосовно дати закриття special mesures for Ukrainians?
-
Перегляньте відео ще раз уважно і зробіть покроково все за Дмитром.
-
Я ж вище скрін скинув
22 Jan 2023, 05:40
127622/232032
11 minutes ago