Імміграція до Манітоби
-
Писали, що на якомусь етапі у тебе анулюють твою візу і роблять нову. І якщо ти покинеш країну в цей момент, то не зможеш заїхати назад тому, що нова ще не готова.
-
Я перепрошую, в яких випадках потрібно робити еволюцію диплома через WES? Якщо професія ліцензована? Я так собі думала лише показати на інтерв'ю переклад диплома (мені в університеті де я вчилась переклали на англійську)
-
В сенсі? Можна виїжджати на короткий час. Ви просто мусите бути в Канаді, коли вам прийдуть запити, де треба буде вказати, що ви фізично перебуваєте в Канаді і ви повинні бути в Канаді. Інакше, ви собі дуже ускладните ситуацію.
-
Дякую
-
Мені здається, що у вас програма міграційна не вірно вибрана. Чи ви по цій економічній, що у вас зі скрін шоту видно.
-
По номінації від провінції це економічна програма Там просто категорія economic mobility pathways pilot: provincial nominee program (pnp)
-
Це не та програма. Це не є economic mobility
-
Ось треба вибирати. Ви вибрали не ту програму
-
А скільки було у прошлому році?
-
Поки немає квоти. Буде оголошена у квітні аж, коли закінчиться поточний фіскальний рік в уряду
-
Доброго вечора а де можно бабичити інфу скільки планується набрати у 2024 році людей по SWM? Доречі новин немає стосовно дати закриття special mesures for Ukrainians?
-
Перегляньте відео ще раз уважно і зробіть покроково все за Дмитром.
-
Я ж вище скрін скинув
-
Дякую! Відзвітую 🫡
-
Не знаю чого так написано, але перероблю, звичайно Там ніби з варіантів тільки один зі словом «номінація» 🤔
-
У вас пише категорія Mobility Pathways Pilot. Це зовсім інша програма.
-
Там же й пише що PNP 🤔
-
Новини щодо SWO special measures for Ukrainians є: поки змін не буде, все залишається, як є. МПНП поки не планують скасовувати спецвибірку після 31 березня. Однак, зрозуміло, що це не буде вічно, бо це тимчасова програма.
-
Дякую, нехай щастить!
-
Я хотіла Світлану відмітити, але в неї немає ніку 😄🫶
22 Jan 2023, 05:40
127629/230494
4 minutes ago