Імміграція до Манітоби
-
Всім привіт. Чи можливо брати квиток на літак до Канади з пересадкою в Лос-Анджелес, якщо там не потрібно виходити з терміналу? Просто, як зупинка. Візи в штати не має.
-
Скажіть будь ласка за що саме має бути оплата? Мені обов'язково перед вильотом в консульство здійснити оплату? Або там приймають готівкою?
-
Це точно. Паспорт золотий виходить.
-
Так як ворк перміт, просто для дитини вибираєте опції
-
Проходження медичної комісії по приїзду в Канаду дає право на зняття обмежень в Work permit при влаштуванні на роботу в окремих галузях (медицина, сільське господарство, освіта та ін.)
-
Після портал 1 не можна виїжджати
-
Медкомісія і біометрія це ж різні речі.
-
Від імені дитини надавати інформацію (на першій же сторінці є питання про дату народження). Бачила різні відповіді, а це тягне за собою різний хід анкети потім….
-
Так ви вказуєте, що ви дорослий заповнюєте від імені дитини
-
Чи відправляють вони ?
-
А про Едмонтонське консульство хтось знає щось ?
-
Минулого року чоловіку влітку чергу спіймала через тиждень. Вже не було дешевих - по-перше. По-друге треба було брати вихідні. Спочатку взяв якийсь лоукост, його відмінили. То таке не пощастило
-
Мої знайомі так взяли (пересадка в Шарлотт) не запитавши мене. Пришлось ще витратити близько 400 євро на транзитні візи
-
Білети туди-назад на одну людину 100 кад. Двічі так літала...інколи 130 в дві сторони
-
Скажіть чесно, ви читали на сайті?
-
Тому що в листопаді ми зробили паспорти там казали що вишлють і т.д.дуже сподобався персонал там Але хтось недавно писав що там з січня змінилась повністю команда і там зараз відбувається трохи хаос
-
Мені треба але я почекаю😂до літа
-
Зараз там взагалі армагеддон робиться...після інфи, що чоловікам не будуть робити паспорти...всі хотять вспіти..
-
Магазин
-
Assistant manager чого? Заводу? Цеху? Магазину?
22 Jan 2023, 05:40
127858/230204
5 minutes ago