Імміграція до Манітоби
-
Чи відправляють вони ?
-
А про Едмонтонське консульство хтось знає щось ?
-
Минулого року чоловіку влітку чергу спіймала через тиждень. Вже не було дешевих - по-перше. По-друге треба було брати вихідні. Спочатку взяв якийсь лоукост, його відмінили. То таке не пощастило
-
Мої знайомі так взяли (пересадка в Шарлотт) не запитавши мене. Пришлось ще витратити близько 400 євро на транзитні візи
-
Білети туди-назад на одну людину 100 кад. Двічі так літала...інколи 130 в дві сторони
-
Скажіть чесно, ви читали на сайті?
-
Тому що в листопаді ми зробили паспорти там казали що вишлють і т.д.дуже сподобався персонал там Але хтось недавно писав що там з січня змінилась повністю команда і там зараз відбувається трохи хаос
-
Мені треба але я почекаю😂до літа
-
Зараз там взагалі армагеддон робиться...після інфи, що чоловікам не будуть робити паспорти...всі хотять вспіти..
-
Магазин
-
Assistant manager чого? Заводу? Цеху? Магазину?
-
Доброго дня Чи я правильно зрозуміла, в контракті я є assistant manager, 60020 -це моя позиція,чи може я помиляюсь? То який TEER тоді?
-
Доброго дня Сину 15 років, хоче працювати part time. У нього Visitor Records. Почала заповнювати заявку на Study Permit, але тепер вагаюсь, можливо краще Work permit зробити?
-
Де Ви брали квитки, напишіть , будь ласка
-
Доброго! Якщо в архіві відбору по програмі "Skilled Worker in Manitoba" є допис "Close relative in Manitoba selection", чи означає це, що відбір проходить тільки серед тих, хто має "relatives" і взагалі не розглядаються ті, хто немає "relatives"?
-
Для того щоб зняти обмеження треба ще пройти біометрію.
-
Перевірте сайти авіакомпаній: AirCanada, WestJet, Porter, Lynx, Flair
-
Дайте посилання на джерело інформації.
-
Доброго дня! Заповнював EOI там є питання чи є активний профіль Express entry. Що це означає та що обрати?
-
Де ви таке бачили?
22 Jan 2023, 05:40
127867/229622
5 minutes ago