Імміграція до Манітоби
-
Я ж кажу не пощастило)
-
Останнім часом часто таке трапляється, хоча ми минулого року літали і все було добре з flair
-
Ну ось чоловік купив Flair. Його відмінили😂
-
Ну пощастило йому паспорт зробити 😂Та тоді ще поштою відправляли
-
А я тиждень тому літала ним, все було ок. Комусь щастить, комусь ні. Лотерея життя
-
Для магазину ок
-
Ще раз запитаю...а на "Портал2" коли потрібно підтвердження адреси і фото завантажити. Фото можна старе те яке на аплікацію робили ? Чи зараз знову потрібно робити ?
-
мені теж там ще пощастило отримати паспорт у листопаді. а як летіла Lynx в Торонто, то ноги тремтіли, стільки негативних відгуків про відміну рейсів або затримку на декілька годин. друзі, до речі, летіли цією авіалінією, то перенесли рейс на 12 годин. чоловік літав Flair то переносили спершу на добу, а потім взагалі на два дні я, на щастя, мала лише 2 години затримки рейсу, хоча про запас полетіла на день раніше запису взагалі😅 а зараз як треба двічі летіти за той паспорт, то реально співчуваю, з такими не стабільними перельотами
-
Так, це додаткові критерії, і відбирають тих, хто має близьких родичів
-
Я не що давно знімала в мене запросили, сказали що Куает біометрія не підходить
-
Не старіше 12 місяців.
-
Можна старе, головне, щоб фото було діджітал або якісний скан.
-
можна те ж саме. В чаті є вся інформація. користуйтесь пошуком.
-
То виходить, що вже декілька місяців людей, без прив'язки к родичам у Манітоби, взагалі не розглядають, не вважаючи навіть на кількість балів?
-
Дякую!
-
кілька останніх вибірок по SWM були з додатковими крітеріями, то близькі родичі, то закінчена тут освіта, але українців відбірають раз на місяць по special measures, незалежно якщо подавались по SWO чи по SWM (якщо апліканти теоретично набирали 60 балів). Коли буде вибірка по SWM без додаткових умов - ніхто не знає, це на розсуд MPNP
-
А, сорі. Так вроді 12 місяців. Але вам буде там писати під час порталу 2. Там буде чітко написано що і як
-
Кілька повідомлень вище пишуть 12 міс. де глянути вимоги?
-
Не старше 6 місяців
-
Ну якщо можна уникнути цих витрат😊, в нашому випадку це 25*6 . То було б непогано якби 12 місяців було...
22 Jan 2023, 05:40
127887/230800
2 minutes ago