Імміграція до Манітоби
-
Так, з перекладом obviously
-
Доброго вечора. Якщо робити переклади документів в українському бюро перекладів - потім не потрібно завіряти у мігрант центрі?
-
Хто знає, при подачі на номінацію , чи потрібно вказувати дітей у віці до 18 р. у розділі Education?
-
chng.it/YDGxxPXVmX Прошу адміністратора не блокувати! Це дуже важлива петиція !
-
Ой, скільки питань виникає, нажаль….. Якщо подавати заявку на продовження візітор рекорд для дитини від імені дорослого (тобто заповнювати в аплікації документи спочатку на дорослого, хоча йому ніякого нового перміту не потрібно взагалі, а потім заповнювати документи вже на дитину), то читаю деякі коментарі під різними відео на ютьюбі, що IRCC помилково присилає дорослим нові перміти, які їм не потрібні. А заявки по новим пермітам для дитини зависають в розгляді….. Тому питання: хтось складав заявку по візітор для дитини як би від імені самої дитини, без включення інформації про дорослого? Для уникнення плутанини. І чи отримали в такому разі Ви такі нові візітор рекорд? Хочеться, справді, розібратися в цьому, а не бездумно повторювати за кимось алгоритм дії. Дякую наперед. Низький уклін всім волонтерам за Вашу працю і допомогу.
-
Я вистави дану петицію у нашій фб групі, де є 160К людей. Ця петиція не має жодного юридичного значення, нажаль.
-
виписку зі школи, і поставити галочку, що ще навчається
-
Я вибирала=хай скул, і в документах ставила галочку, що ще в процессі
-
Щиро дякую. Але там є таке питання ,, Programs completed " , що вибирати тоді з випадаючого списку , нічого для дітей не підходить , якщо ще вчаться , а треба щось вибрати , бо не дає зберегти .
-
Але немає тут такого як хайскул. А є 10 років школи , 12 років школи , вища не завершена , 1 рік після середньої, 2 роки після середньої, 3 роки після середньої, магістр . Тут для дітей , які ще вчаться немає відповідної опції.
-
Скажіть будь ласка чи є десь відео з інструкцією як заповнити заявку на Study permit. Для сина 15 років. Зараз заповнюю і дуже багато питань про навчальний заклад, на які не знаю відповіді.
-
Вибираєте 12 років, ставите галочку present . Про це сказано у відео #3
-
Так)
-
Дякую дуже п. Wes. І довідка зі школи обов'язкова?
-
Шоб працювати треба SIN Щоб мати SIN треба мати Ворк перміт.
-
Я написала на шкільний емейл, що мені треба. І вони зробили та поклали сину в рюкзак Він приніс додому👍🏼
-
Це є гарний привід прискорити процедуру для вас. Напишіть мені в особисті
-
А якщо не вказали школу та садок для дітей, це дуже критично? Краще відправити додатково ? Номінація в статусі received
-
Виїзд дуже просто оформити. Стейплз 8 ранку, вихідний день, нікого немає. Бігом робите фотки за 5 хвилин 😅
-
12 місяців дозволяється. Це я трчно пам'ятаю 😊
22 Jan 2023, 05:40
127921/229753
10 minutes ago