Імміграція до Манітоби
-
Я вже нічому не здивуюся.
-
А хто знає, що може бути у майбутньому? Крім того, хіба в українському законодавстві передбачена видача повісток консульствами?
-
Там часом не будуть, чоловікам видавати повістки?((
-
Зараз пошукаю тих хто це писав,дякую
-
Он люди раніше сьогодні писали, що записались нормально.
-
На паспорт, зараз не реально бо вже черга на 2026 рік, і раніше немає(
-
Скажіть будь-ласка, можливо хтось зараз подавався на новий закордонний паспорт? Цікавить чи великі черги? І скільки часу займе на його виготовлення? Дякую
-
Щось все до купи. Подаватись треба із Канади, за межами - не можна. Отримати вам перміт на паспорт чоловіка - я навіть уявити не можу як таке можливо.
-
Доброго вечора! Перебуваємо зараз за межами Канади. Перше питання: Чи можливо податися до 31.03.2024 на продовження wp ще на 3 роки за межами Канади? Друге питання. У мене wp та паспорт до 2026 року. Подалася на виготовлення нового паспорта. Якщо продовжимо wp чоловіка на 3 роки, оскільки його паспорт до 2029 року, то із закінченням мого wp у 2026 році мені продовжать до 2029 року за новим паспортом за чоловіком чи ні?
-
Доброго вечора дайте будь ласка номер хто торгує словами на виготовлення закордонного паспорта. Дякую!
-
Можливо можете дати силку, на цей bridging OWP, де це можна заповнити? Дякую
-
Dmytro @western9 філософське запитання. На сьогодні я not eligible for express entry, тому, що не вистачає канадського досвіду. Чи є сенс створювати express entry profile, але подаватись на SWM? Якщо за пів року не буде рухів з SWM - заповнити express entry application.
-
Така сама ситуація як у вас і по етапу і по паспорту. Ми вирішили чекати.
-
тільки номінацію чекаю(
-
Я думаю що якщо ви вже подали документи на федеральний етап то точно встигнете.
-
Одне від іншого не залежить. Якщо ви можете створити EE-профіль, то створіть. Однак, треба оцінку освіти і тест IELTS мінімум 6.0 за кожен модуль, плюс треба мати більше грошей на рахунку. Спершу подивіться, чи ви взагалі можете той профіль створити. Треба набрати 67 кваліфікаційних балів по ЕЕ. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/eligibility.html
-
Так, дякую. 67 балів буде в мене за пів року, все інше англійська, гроші - є, диплом подам на евалюацію.. але пів року досвіду канадського не вистачить.. ось в цьому і питання. Чи якщо я не наберу 67 балів - воно не дасть профіль створити?
-
В мене не вистачає тільки канадського.. все інше - є.
-
у всіх, кто по CUAET отримав перміт - він відкритий (open). Це означає, що ви можете працювати у будь-якого роботодавця. Це не те ж саме, що обмеження на перміті. Якщо переживаєте, що не встигните, подайтесь зараз на "продовження". Якщо не продовжать (не всім дають на новий період), то ви хоча б спробували.
-
Щодо до досвіду, то треба мати від 1 року досвіду за тір 0-3 в Канаді або з будь якої іншої країни, який ви можете підтвердити документально. Якщо не набираєте 67 балів, система не пропустить створити профіль ЕЕ.
22 Jan 2023, 05:40
128213/229694
2 minutes ago