Імміграція до Манітоби
-
Поки що рекорд 6 днів😂
-
Університет Манітоби може дати "ціну для канадців", якщо їм написати і описати ситуацію. Багато українців так вчиться там
-
Просто зараз треба розраховувати на отримання номінації за 6+ місяців Все що швидше ,то можна вважати пощастило Не забуваємо що в провінції є річна квота на номінації
-
мені пофіг на себе, ми з чоловіком нормально себе почуваємо. Але моя старша дитина на 2 роки вже зависла без можливості навчатись за людськими цінами і можливістю піти працювати туди, де він хоче, бо там вимога пр
-
План B🫰
-
В жовтні 2023 року вдалося записатися на 30 січня 2024 року в посольство. Сьогодні вже бачу, що паспорт виготовлений. Але в посольстві сказали, що я отримаю його фізично через 3-4 місяці
-
Так, це дуже довго((
-
Добрий ранок, друзі ! Маю наступне питання. Нас троє у родині. Головний аплікант чоловік. Я його дружина та ще є син 26 років. Так сталося, що у чоловіка найвищі з нас усіх шанси набрати бали за PR. Чи може наша родина також подати документи сина, а не тільки мене як дружини до номінації, як родину? Дякую !
-
подумайте. В 26 років ваш син вже явно працює. Чоловік і син працюють параллельно. Через 6 місяців кожен з них може подаватись. Чоловік на себе+дружину, а син за себе. І ще не факт хто з вас первіше отримає те ПР, чи батьки, чи син.
-
Дякую ! Зрозуміла. А якщо чоловік отримає бали і PR, чи може він тоді виступити як близький родич із додатковими балами ?
-
дітей можна додати до 22 років, якщо все норм з дитиною. Якщо дитина не дієздатна, то можна і пізніше.
-
Здається 1 бед. квартира по адресу 1100 Henderson Hwy, ціна 1055₴, pet friendly. Ком. включені у вартість аренди. Pet friendly. Full furnished.
-
Дякую ! Зрозуміла
-
Однак, цей план означає відкладення імміграції для сина на дуже довгий час, адже вам самим треба буде отримати ПР і потім прожити в Манітобі цілий рік.
-
Сина не включите в аплікацію ніяк. Якщо сину не вдасться податись на номінацію, то у майбутньому (через рік проживання в Манітобі як ПР), ви зможете виступити зв'язком для нього. Manitoba Support immigratemanitoba.com/immigrate/skilled-worker/swo/eligibility/
-
Alex, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
Випадково, перепрошую))
-
Мені теж подобалось😂
-
Шкода, що змінили. Вийшло дуже весело )))
-
Сподіваємося, що будемо діяти паралельно для нас із чоловіком та для сина
22 Jan 2023, 05:40
128322/230494
3 minutes ago