Імміграція до Манітоби
-
А як це продовжити старий? На який термін?
-
Ось вище Вам вже відповідали
-
У мене не забирали і навіть мови за то не було. Хоча я одразу сказала, що в мене там віза + до того ж я маю право на два закордонні паспорти. Консул лише посміхнувся, підняв руки догори і сказав «добре, добре»😅 Загалом спитався любʼязно чому роблю ще один, пояснила, що маю лише 1,5 роки діючого паспорту, а на той момент ще далеко було навіть до подачі на номінацію То без проблем Головне знати свої права і посилатися на закони в разі чого
-
Зрозуміло, дякую
-
Співчуваю Вам(( То його не бажання розбиратись Йому найпростіше сказати-ні
-
Якщо дія паспорту вийшла, то треба написати заяву, щоб вони його анулювали, але видали вам. Вони проколять дирки в паспорті, зазвичай там де чіп і ви його забираєте. Якщо заяву не пишите, то тоді вони його знищують. Якщо паспорт ще дійсний, то просто пишите заяву про виготовлення другого діючого паспорта і зазначаєте, що перший паспорт просити залишити діючим.
-
Друзі, тількі но отримла наші eCopr! 🤩 Дякую всім за допомогу і нехай щастить! 🍀 Наш таймлайн: 6.07.2023- application submission 17.07.2023- AOR, request for biometrics and medical exam passed 20.07.2023- biometrics 17.08.2023 - medical exam passed again 20.11.2023- additional documents request 22.11.2023 - additional documents submission 24.11.2023 - additional documents received 24.11.2023 - background check processing 07.12.2023 - final decision: your application is in progress 08.12.2023 - welcome to pr confirmation portal 05.02.2024 - portal 2 19.02.2024 - eCOPR З групи не виходжу, скоро будемо разом подаватися на громадянство 😉