Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня! Вибачаюсь вже тиждень не можу зловити слот на новий паспорт Чи може будь таке що вже не в 6 pm треба дивитись а раніше/ пізніше?
-
Доброго дня. Я зловила на 8 лютого десь за 1,5 тижні до цієї дати. В Торонто. Рівно о 6 pm постійно оновлюйте сторінку. Будильник ставила на 5:50 і починала оновлювати сторічну постійно. Декілька днів бачила, але не встигала зловити. На протязі 2 тижнів вдалося. У вихідні дні також зʼявляються слоти, і мені здається більше шансів. Але треба швидко зорієнтуватися, бо день на який є вільні місця трошки іншого сірого кольору🫣 одразу не видно його. Треба знайти цей день, він начебто темнішого кольору, клацнути і зʼявляється час на який можна записатися. Швиденько обираєте час. І десь за хвилину на емейл приходить підтвердження. Good luck 🤗
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, я як основний аплікант подався на MPNP ще у червні,статус наразі ще received але зараз дружина їде у maternity leave, чи потрібно мені якось інформувати про це на порталі MPNP чи лише коли народиться дитина треба добавити dependent?дякую!
-
Дякую! Мама просила в офіцера дозвіл на роботу, але не видали.
-
Моя мама отримала звичайну гостьову візу ще в 2017 році, почалась війна приїхала до мене в березні 2022 року на кордоні видали work permit, CUAET не поставили, але поставили special Ukrainian measures. Допомогу разову вона отримала. Думаю вам треба спробувати податись до 31 березня на новий дозвіл.
-
Прикро, не зрозуміло як вони це там вирішують кому давати кому не давати 🤷🏻♀️
-
Та сама ситуація і в мене, не знаю що робити подавати маму на подовження перміту чи чекати на ПР? Ви вже довго чекаєте по цій новій програмі для родичів?
-
Не зможе отримати в самому аеропорту, при прильоті. А якщо віза work ? То чи можливо буде онлайн отримати Work Permit? Невже прирівнюється Visitor i Work візи)))
-
Перечитала уважно, але не знайшла про онлайн запити, чи те , що не будуть по візам пускати в Канаду. Якщо я не помиляюся ,там вказано, що не зможемо користуватися пільгами і всіма заходами по програмі CUAET. Але на загальних підставах це можливо. Тобто ,це швидше за все буде платно , і з іншими умовами. Суто моя думка.
-
Віза є лише Вашим правом прибути на кордон Канади. Work permit або visitor record - підстави знаходитись в Канаді
-
І нащо треба було робити різницю між ними, якщо Work Permit видавали і тим і іншим))) Тут дуже багато питань, з цього приводу
-
Чому Канада не видавала візи Visitor, як і Work на 3 роки, щоб зараз їх онульовувати???