Імміграція до Манітоби
-
Та сама ситуація і в мене, не знаю що робити подавати маму на подовження перміту чи чекати на ПР? Ви вже довго чекаєте по цій новій програмі для родичів?
-
Не зможе отримати в самому аеропорту, при прильоті. А якщо віза work ? То чи можливо буде онлайн отримати Work Permit? Невже прирівнюється Visitor i Work візи)))
-
Перечитала уважно, але не знайшла про онлайн запити, чи те , що не будуть по візам пускати в Канаду. Якщо я не помиляюся ,там вказано, що не зможемо користуватися пільгами і всіма заходами по програмі CUAET. Але на загальних підставах це можливо. Тобто ,це швидше за все буде платно , і з іншими умовами. Суто моя думка.
-
Віза є лише Вашим правом прибути на кордон Канади. Work permit або visitor record - підстави знаходитись в Канаді
-
І нащо треба було робити різницю між ними, якщо Work Permit видавали і тим і іншим))) Тут дуже багато питань, з цього приводу
-
Чому Канада не видавала візи Visitor, як і Work на 3 роки, щоб зараз їх онульовувати???
-
Це знають навіть українські діти в школі
-
Так, але пан Дмитро дав посилання , де вказано, що після 31 березня це не реально зробити власникам віз CUAET. Те саме розказують блогери і так звані помічники еміграційних консультантів
-
Ви або мене не розумієте , або не хочете розуміти Моя дитина, в даний момент навчається в канадській школі. Його Study Permit закінчується в 2025 році, так як паспорт дітям видається на 4 роки. Мій Work Permit до 2026 року. Якщо я не отримаю PR до 2025 року, то мій син залишиться без Study Permit??? Паспорт я вже не встигаю фізично йому зробити , щоб до 31 березня продовжити синові Study)))
-
Я буду подавати. Так - так, ні - ні, бо щось я дуже хвилююся. Та в мене взагалі якась дивна ситуація, AOR вони отримали за 2 тижні, а от біометрику я оплачувала після і досі чекаю на запит після оплати, уже 3 міс пройшло. І дзвонила, і писала - нічого так і не змінилось поки(
-
Для вʼїзду я цікавлюсь для чоловічої статі , які зараз не мають можливості вʼїхати
-
В посиланні написано не для тих хто хоче вʼїхати, а для власників віз