Імміграція до Манітоби
-
Якщо будуть місця в готелях - поселять. Заздалегідь резервувати неможливо, реєстрація відбувається тільки в готелі
-
Ми AOR чекаємо, біометрію відразу оплатили. Подались 29 грудня, поки тиша…
-
Поселять. Місця є. Раніше бронювати не вийде, як і обирати сам готель.
-
Дякую 🙏 Моїм знайомим, вони маму подавали, за півтора місяці від подачі прийшов запит на біометрію… 🤷🏻♀️ Лишається тільки чекати 🙏
-
Доброго дня,підскажіть будь ласка,у моєї доньки стаді перміт,зробила запит на ворк перміт,відсилають на біометрію в 14 років,але протягом 30 днів не встигаємо бо немає у Вінніпезі вільного часу в цей термін,що робити в такому випадку,можливо хтось мав таку ситуацію?
-
Доброго дня, отримала запит на федеральному етапі про self- employment період. Чи достатньо заповнити ще раз форму 5669, чи потрібно надати докази підприємницької діяльності? Будь ласка підкажіть
-
Дякую
-
Або можливо є в когось повний перелік документів які треба перекласти
-
Всім привіт, підкажіть будь ласка, якщо я закінчував 11 класів в школі, потрібно перекладати тільки атестат за 11 клас, чи за 9 теж ? Дякую
-
В мене був схожий запит для чоловіка. Форму не просили заповнювати, просили надати пояснення його діяльності як селф-імплойд. Надали детальне резюме і детальне LOE. Це було для депенданта.
-
Добрий день Коли сканую закордонний паспорт , то сканувати тільки де є записи , чи всі сторінки , навіть пусті ?
-
Треба їхати до іншого міста тоді. Взагалі здається, що тільки у вірні такі проблеми
-
Вітаю. Можливо хтось отримував довідку про несудимість з Казахстану і може поділитись досвідом?
-
Дякую, а в якій формі ви подавали пояснення, в довільній як резюме, чи табличка. Якісь пруфи потрібно?
-
Дякую