Імміграція до Манітоби
-
Подивимось
-
Вона може бути продовжена
-
Ви не розумієте, хто був та є ціллю саме цієї програми. Навесні 2022 року українська громада Канади звернулась до IRCC з проханням про програму спрощеного спонсорства родичів. Це відбувалося разом з розробкою заходів CUAET. Це було до того як перший українець з CUAET ступив на канадську землю. Цільова аудиторія цієї програми не та, про яку ви думаєте. Просто багатьом новоприбулим пощастить також нею скористатися.
-
Я все що мені потрібно з’ясував. Дуже дякую 🙏
-
Не бачу сенсу продовжувати дискусію
-
За що ми взагалі говоримо - програма зараз діє. Хто хоче скористається
-
Так, але у минулому року CUAET продовжили.
-
А с чого ви взяли що ні? Вірогідність 50/50 як завжди. Та и поки що вона діє. Ще аж 8 місяців. Можливо хтось встигне. А приклади продовження програм Канадою існують.
-
Я поглянути. Можна казати що на рік. Як би то ні було - ви не можете знати майбутнє. Тому ми зараз з вами в рівних умовах. 50/50. Прийде час - побачимо.
-
Я одна з них, подавала на Open Work, отримала з тієї ж дати, коли отримувала в аеропорту і чекала той перміт біля 6 місяців.
-
Моя точка зору полягає в тому що за 8 місяців ще багато українців встигнуть скористатися цією можливістю, тому я вважаю що це треба не замовчувати, а навпаки розповсюджувати
-
Доброго вечора. Мій паспорт закінчується в листопаді цього року, а відповідно і всі документи (віза, вп). Вже декілька місяців не можу зловити дату на оформлення нового паспорту. Чи є якісь варіанти вирішення питання щоб залишитись у Канаді і продовжити працювати? Чи продовжують не біометричні паспорти? Чи зможу я працювати поки буде робитися новий ворк перміт після продовження паспорту? Можливо є ще якісь варіанти вирішення проблеми? Дякую
-
У посольство чи консульство?