Імміграція до Манітоби
-
О, це добре, якщо не буде проблем то буду мати більше 60. Велике вам дякую! А з кількістю грошей я не помилився, на одну особу 13000 долларів?
-
Зміна працедавця по SWM можлива тільки за погодженням офіцера. Всі, хто не набирає 60 балів, йде через SWM. Можливо, офіцер врахує ваш офер як POF, але це виключно на його розсуд. І також про це писали десятки разів: SWM не є окремим стрімом для українців, ви там будете сидіти у загальному пулі зі всіма. Єдиний шанс швидко проскочити ЕОІ - мати високі бали з англійської мови. Для тих, хто набирає 60 балів і йде по окремій вибірці нема таких умов, але там потрібно підтвердити наявність реальних грошей. Про зміну місця роботи також потрібно повідомити офіцера, але вже по факту.
-
Ця дівчина сьогодні розказувала за своє авто, подивіться в інстаграм поки сторіс не пропали
-
Всім доброго дня! Маю просте питання, але не можу найти відповідь. Підкажіть будь ласка, якщо я подаюся через MPNP, тоді мені потрібно мати або контракт на роботу, або 13000+ канадських на рахунку? І чи є взагалі можливість змінювати працедавця, якщо подаватись по спрощеній програмі? Якщо ні, то може кто підкаже за яких програм я буду мати можливість міняти працедавця
-
Друзі, скажіть, чи хтось перевозив свою українську автівку до канади? Як переправляли? Чи можливо поставити на облік канадський? (Особливо цікавить досвід перевезення автівок які були куплені на американських аукціонах і відремонтовані в Україні) Всім добра!
-
Родичів не маю, залишається через роботу. Дякую за інформацію
-
Дякую велике за підтримку! Ми усі молодці) Я зараз сама з сином, поки чоловік на війні. Розумію, що на мені відповідальність за нас трьох, тому намагаюсь зробити все можливе, щоб закріпитись та жити нормальним життям.