Імміграція до Манітоби
-
Цей NOC для виробництва та якихось виробничих процесів у utility company. Чи можна це натягнути на construction , я не дуже знаю www23.statcan.gc.ca/imdb/p3VD.pl?Function=getAllExample&TVD=1322554&CVD=1322870&CPV=95109&CST=01052021&CLV=5&MLV=5&V=403482&VST=01052021
-
Краще зробіть нові фото. В мене щось подібне було, не ризикнула
-
Питання: заповнюю аплікацію на номінацію, а чи можна паралельно на новий work permit apply, бо в мене паспорт до травня 2027 думала встигла б Дякую
-
Можна. Головне, щоб відповідало вимогам. І зворотна сторона фото не потрібна , хоч там і пишуть вказати дату, фотоательє тощо. А щодо пікселів - просто погугліть ʼзмінити розмір фотоʼ. Купа є безкоштовних програмок. Головне вибирайте опцію ʼбез втрати якостіʼ. Але взагалі так, з тими фото в них там складно, можуть по кілька разів потім просити інше фото, бо це не відповідає певним критеріям.
-
Я так розумію, що номер можуть присилати тільки тоді, коли хтось вже почав розглядати справу. А так як беклог зараз величезний, то і справи ці ніхто не чіпає, тому немає номеру
-
Підкажіть будь ласка, скільки зазвичай перевіряється фото при загрузці на Портал2. Вже півгодини пройшло, а до сих пір перевірка...
-
Ще й досі ні 🥲. І на мейл не відповіли
-
Підкажіть будь ласка, скільки зазвичай перевіряється фото при загрузці на Портал2. Вже півгодини пройшло, а до сих пір перевірка...
-
Додати пояснення, що паспорти вже не дійсні і з якої причини
-
Теж мав проблему з цими пікселями. Пройшло аж за третім разом. По пікселях 2000*2800.
-
20-30 секунд. Не більше.
-
Так, можна. При реєстрації апойнтменту треба вказати кількість людей.