Імміграція до Манітоби
-
Де написано be in Canada throughout the application process? Такого нема на сторiнцi
-
Що вважається короткими поїздками? На 3 тижні можна їхати?
-
Так в умовах не сказано.
-
Я маю на увазі запит цей коли відбувається? Після отримання номінації? Коли подались на федеральний, до біометрії чи після…
-
Немає таких етапів. Це все умовно. Імміграційний офіцер може в будь-який момент поцікавитися, де є людина.
-
Portal 1
-
Етап один - розгляд аплікацїї на статус ПР.
-
Так маеться на увазi submit an application and granted residency
-
Це на якому етапі?
-
Дуже важливо, щоб на момент запиту про вашу адресу ви були в Канаді вже. У вас є 7 днів на той запит.
-
Проскрольте вниз
-
IRCC має право на будь-який запит та уточнення у будь-який момент. В тому числі йде обмін даними з прикордонною службою CBSA. Відсилаючи аплікацію, ви надаєте дозвіл уряду дізнаватися інформацію про вас з будь-яких джерел. Так, от коли людина подається і вказує, що країна резидентства Канада, а потім їде на рік з Канади, то це означає, що вона не є резидентом Канади більше.
-
Перепрошую, я не про програму для родичів. Я маю на увазі при подачі через SWM чи можна їхати на 3 тижні у відпустку?
-
Це шось нове. Знаю на портал 1 всiм даеться 7 днiв
-
При чому тут номінація до програми для родичів? Немає номінації
-
Так, короткі подорожі ок, безумовно
-
Ці портали є умовними 😃
-
Та ніхто ж про рік не каже. 3 тижні
-
Вітаю. Чи ви знайшли відповідь на це питання?
-
Добрий вечір, форма IMM 0008 питання про освіту, рік технікуму це post secondary чи non-university?
22 Jan 2023, 05:40
128961/235337
2 minutes ago