Імміграція до Манітоби
-
Доброго ранку . Підскажіть будь ласка , як вказувати період роботи , якщо була в декретній відпустці ,була офіційно оформлена . Можна прикладати референс , що працювала і не вказувати , що була в декретній відпустці ? Я не основний аплікант
-
Я гадав, що відбирають людей з найвищим балом в пулі. Як це можливо стільки часу чекати? 8 лютого найменший бал був 619.
-
Та я вже тоже так подумала, якщо що прийдеться їхати в США
-
Та просто чекайте.якшо , не отрамаю то я зберу речі та і поїду з Канади.
-
Менеджери не розглядають номінації
-
Оце і не зрозуміло що далі робити, як нічого не пришлють
-
t.me/uccmb/162440
-
І чи можна навчатися по оpen work permit. Я маю на увазі Apprenticeship i ид. Читав що з літа цього року є така можливість
-
Всім привіт! Порекомендуйте україномовного імміграційного консультанта, дякую!
-
Вітаю, якщо подав на продовження ворк перміт, чи можна покм очікуєш міняти роботу. Я иак розумію всі можливості строго зберігаються?
-
Вітаю! Підкажіть, будь ласка. Прийшла номінація від провінції, але незадовго до цього змінився сімейний статус на комон ло. Потрібно було попередити, але цього не зробили. І тепер є номінація на одну людину. Я так розумію, не можна подаватись на федеральний так як сімейний статус змінився. Написали листа на імейл, але пройшло більше 10 робочих днів та ніхто не відповідає. Підкажіть, як краще зробити? Окремо подати людину без номінації чи чекати відповіді? Може якось можна поспілкуватись з іміграційним офіцером? Дуже дякую!
-
а з тим що не встала на консульський облік? боюсь втратити час, потім залишиться 2 місяці, і пролечу по всім фронтам: це ж все подв'язано під той паспорт
-
Офіцери типу,а не менеджери.дмитро просто причепився до слів.
-
А хто вони?
-
люди, сорі що не по темі, підскажіть будь ласка щодо податків по манітобі. якщо подати декларацію потрібно до кінця квітня, то скільки я матиму часу на саму сплату ціх податків?
-
Якщо не зробили і не подавали То ваш партнер має подаватися окремо
-
Я чула, що якщо зараз подався на новий ворк перміт, то не можна з Канади виїжджати, поки не розглянути справу. Це правда?
-
А то що статус змінився і ми лист відправили де це все вказали то нічого страшного?
-
І в мене 820 балів
-
Може нам треба написати колективного листа? Дуже багато людей чекають більше 7 міс і заявка навіть не була відкрита Як мені знати, що її не втратили або не дали офіцеру, якого вже звільнили?
22 Jan 2023, 05:40
129035/230699
22 minutes ago