Імміграція до Манітоби
-
Я чула, що якщо зараз подався на новий ворк перміт, то не можна з Канади виїжджати, поки не розглянути справу. Це правда?
-
А то що статус змінився і ми лист відправили де це все вказали то нічого страшного?
-
І в мене 820 балів
-
Може нам треба написати колективного листа? Дуже багато людей чекають більше 7 міс і заявка навіть не була відкрита Як мені знати, що її не втратили або не дали офіцеру, якого вже звільнили?
-
Та ні, в мене знайома з тако ж отримала за 5 міс і балом 620
-
Ні Бал був 770 Професія мабуть не очень cashier
-
Не знаю , можливо якісь внутрішні критерії
-
А статус хоча б змінився?
-
Я з вами з 17 червня тиша
-
Можливо знаєте, який принцип обрання на номінацію? Від чого залежить це?
-
Я теж писала листа, але мені прислали просто відписку Як мені знати, що її не втратили або не дали комусь, хто у відпустці чи не працює там вже більше Навіть не перевірили де вона…
-
Аа також Написала листа Типо 6 місяців пройшло вже будь ласка начніть роглядати 12 днів робочих тиша
-
В мене заявка була відкрита через 6 місяців і 10 днів, подзвонили на роботу і обробили, статус змінився, але ніякого листа на пошту не прийшло
-
Ось такий статус висить вже майже 2 місяці,писав їм відповіді нуль,дзвонив дозвонитись не можливо.куде ще і що ще можна зробити бо на емеіл номінація не прийшла. Дякую
-
Добрий день, Чоловік в Україні. Я головний аплікант. На федеральному етапі прийшов запит на біометрію (чоловіку, мені) та медогляд (чоловіку). Чоловік не буде їх проходити з міркувань безпеки. Як це вплине на мій процес? Що потрібно зробити в даній ситуації?
-
Та можна чому ні,не думайте що там сидять якійся інопланетяни,там сидять звичайні люди як і ми котрі працюють за маленьку зарплатню.
-
Як ви думаєте, чи можна подзвонити на той телефон з якого мені офіцер телефонував на роботу для підтвердження місця праці? Чи це ще рано, всього три тижні пройшло
-
Буде відмова. Які міркування безпеки? Інший варіант - просити видалити чоловіка зі своєї аплікації на імміграцію. Можливо, погодяться. Однак, чоловікові у цьому випадку не бачити ПР.
-
@iintehii, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
Він здавав біометрію, з того моменту рік ще не пройшов.
22 Jan 2023, 05:40
129051/235337
2 minutes ago