Імміграція до Манітоби
-
Дехто каже, що можна, але ви повинні мати діючий старий перміт, не expired. Для тих, у кого старий перміт вже недійсний, а ще немає рішення по новому, то 100% не можна залишати Канаду.
-
Тільки якщо бабуся являється офіційним опікуном дитини
-
Також чоловік у Львові здавав. Без усіляких проблем
-
Ну і шо далі? Ловити - то зараз прям не роблять…заганяти кудись та змушувати йти з ними - то не про їх роботу…Якщо щось протиправне роблять - то ж треба просто знати, що треба робити та куди звертатися. Стоять буває собі чоловіки у формі по містах та селах…і більш особливо нічого.
-
Не звільняючись?
-
Але якщо я у відпустку на тиждень?
-
Не всі чоловіки бояться. Бояться ті, хто ухиляється і т.і. Не всі такі)
-
Подаватись терміново. Подати документи на номінацію можна за день.
-
Мій чоловік здавав біометрію на візу у Львові. Все ок
-
Дякую, тут і стаж і вік підпирає.
-
Чого і всі чоловіки бояться - протиправних дій ТЦК
-
Біометрія працює точно. Медичний екзамен наче теж є клініки в Україні. Київ, Львів. Ну наче все... Теж цікаво, якщо все зробить, але виїхати не зможе, то що робити?
-
В мене майже так само зі стажем. LAA отримала 29 грудня. Стаж 4 роки. Але з січня вже стаж був би 3 роки. Думаю, що все має бути добре, адже на момент отримання LAA все було правдиво. Якби не отримала 29 грудня, то в січні вже би вносила зміни в ЕОІ
-
А чого боятися? В Україні він же може це зробити. Чи в плані боятися йти до державних органів?(
-
Підкажіть будь ласочка ще. Якщо з березня в мене буде вища зарплатня то можу вже її вказати? Та ще якщо в мене є контракт в контракті один безстроковий на фірму а другий терм на 1,5 року: тут я обираю терм? Та якщо в мене 0.8 ставки чи можу я писати фул тайм бо по факту я беру +2 зміни але позиція 0,8 все ж таки. В мене 30-40 годин кожної неділі стабільно
-
Всім страшно! Я не про те. У деяких чоловіків є бронь від підприємств, тому їм не страшно ходити по вулиці.
-
Думаєте помирати не страшно… я думаю всім страшно
-
Заморожує дані дата подачі на номінацію. Дані ЕОІ повинні відповідати даним у номінації. У вас буде помилка через різний стаж і ви не зможете відіслати аплікацію. Вік не думаю, що буде проблема, однак стаж буде
-
І чи це тільки на головного апліканта? Я памʼятаю що верифікейшн летер краще щоб був і на супоус також А щодо цієї вкладки? На чоловіка також заповнювати?
-
Подивимось.... Ще до того моменту дуже довго(((
22 Jan 2023, 05:40
129133/230297
less than a minute ago