Імміграція до Манітоби
-
Заморожує дані дата подачі на номінацію. Дані ЕОІ повинні відповідати даним у номінації. У вас буде помилка через різний стаж і ви не зможете відіслати аплікацію. Вік не думаю, що буде проблема, однак стаж буде
-
І чи це тільки на головного апліканта? Я памʼятаю що верифікейшн летер краще щоб був і на супоус також А щодо цієї вкладки? На чоловіка також заповнювати?
-
Подивимось.... Ще до того моменту дуже довго(((
-
Але ж на момент отримання LAA він був такий, як вказали, то значить все має бути добре. Вони ж розуміють, що час не стоїть на місці. Я так розумію, що LAA вже заморозив дані, які подавались в ЕОІ. Чи я помиляюсь Dmytro ?
-
Мабуть після закінчення війни ми, жінки, зможемо тільки по спонсорській програмі привезти чоловіків .. але я вже дивилася, це повинен бути певний рівень доходу і де його взяти не знаю.. але і війна ще довго буде…
-
Дякую
-
А ви вже подалися на номінацію?
-
А чому дата подачі на номінацію? Досвід впливає на кількість балів. І якщо вибірку пройшов певного числа з тією кількістю балів, яку клеймив, то дальше вже бали не важливі, і дата подачі аплікації на номінацію до балів вже не привʼязана.
-
На u4u не пробували податися?
-
Ще не думала про це, але в мене там вся сімʼя живе, це я просто хотіла в Канаді жити…
-
В США по якій візі? Зможете поїхати?
-
Добрий день! Підкажіть будь ласка, якщо ми приїхали у квітні 23 року і зараз є друзі, які тут давно і мають пр, чи можу я у заявці на інтерес "зв'язки з Манітобою" окрім 6 місяців стажу у Манітобі обрати і друзі в Манітобі? Подаємося по swm.
-
Мабуть, я просто не хотіла в США жити, але після всього що сталося вже трохи все одно, головне не в Бучі від вибухів прокидатися…
-
Хотів питати за липень, тепер не буду
-
Це дуже добре, що маєте запасний варіант)
-
Подалась
-
Я збираюся жити в Канаді тож не подавалася. В мене грінкарти навіть були, але з-за ковіду просрочені… якщо тут відкладуть, то подамся звичайно, спонсорів в мене повно…
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, чи потрібно мені дочекатися емейлу від MPNP, що мій EOI submission is cancelled перед тим як створювати новий?
-
Ще є можливість подаватися? Щось не клеїться с подачею на пр.Час іде,а ми на одному місці топчемось,дуже хочемо тут залишитьсь,але..😒
-
чи можна скасувати? коли я їх запитала, вони відповіли ось що. Я так зробила та створила новий EOI with another email
22 Jan 2023, 05:40
129150/230363
less than a minute ago