Але ж на момент отримання LAA він був такий, як вказали, то значить все має бути добре. Вони ж розуміють, що час не стоїть на місці. Я так розумію, що LAA вже заморозив дані, які подавались в ЕОІ. Чи я помиляюсь Dmytro ?
Мабуть після закінчення війни ми, жінки, зможемо тільки по спонсорській програмі привезти чоловіків .. але я вже дивилася, це повинен бути певний рівень доходу і де його взяти не знаю.. але і війна ще довго буде…
А чому дата подачі на номінацію? Досвід впливає на кількість балів. І якщо вибірку пройшов певного числа з тією кількістю балів, яку клеймив, то дальше вже бали не важливі, і дата подачі аплікації на номінацію до балів вже не привʼязана.
Добрий день! Підкажіть будь ласка, якщо ми приїхали у квітні 23 року і зараз є друзі, які тут давно і мають пр, чи можу я у заявці на інтерес "зв'язки з Манітобою" окрім 6 місяців стажу у Манітобі обрати і друзі в Манітобі? Подаємося по swm.
Я збираюся жити в Канаді тож не подавалася. В мене грінкарти навіть були, але з-за ковіду просрочені… якщо тут відкладуть, то подамся звичайно, спонсорів в мене повно…