Імміграція до Манітоби
-
З екопр у мене не спрацювало Відправила листи І вже третій тиждень чекаю на екопр Хоча з порталом 2 вийшло
-
Бачу що є ще якийсь тревел документ (для тих хто ще не має карти)...
-
А з тих хто за останні два місяці отримував EcoPR як швидко вам потім пластик приходив ? Просто в другій половині квітня можливо потрібно буде виїхати в Європу або в Україну. То думаю чи прийде до квітня? Тому що білети мабуть в цьому місяці або на початку березня тре купити.
-
Тоді пиши у всі групи і ФБ терміново потрібна допомога з електронним записом у Торонто Едмонтон на заміну закордонний, віддячу. Всі подробиці в личку
-
Через 10 днів прийшов.
-
Пластик десь за пару тижнів після eCopr прийшов в грудні, але ж то все індивідуально.
-
Підкажіть мені будь ласка, склалася така ситуація. Я почала оформляти для дитини новий закордонний паспорт, була надія до відльоту в канаду встигнути його отримати, зараз в мене білети на наступний тиждень і вже зрозуміло, що він не встигає надійти до консульства щоб я могла його отримати до вильоту. У мене таке питання, коли я прибуду до канади з паспортом що є у дитини і він дійсний ще рік чи зможу я оформити на нього стаді перміт, чи буде вважати його канада дійсним?
-
Бо другого нового паспорту у мене не буде на руках на той момент
-
Фізично він вже готовий, але мзс ще не передало його до dhl, але до того часу як доїду теоретично можуть це зробити
-
Привеt, нужен 1 человек срочно, хорошо платим, удалённый заработок, подробности @marinafsdfdg +
-
Anatoliy Bezotosniy хоче кікнути Катя з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Привеt, нужен 1 человек срочно, хорошо платим, удалённый заработок, подробности @marinafsdfdg +
-
Danil Isaev, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
Здравствуйтe набираю команду! Новое направление крtптовалют Р2Р Трейдинг Только 18 + лет Доход 600$ в неделю Обучу бесплатно. Пиши + и я скину всю информацию
-
Добрий день.Якщо ви вже маєте контакти бухгалтера,скиньте мені,будь-ласка. Дякую.
-
@vladislav_forbiz хоче кікнути Danil Isaev з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Терміново потрібна допомога з електронним записом у Торонто Едмонтон на заміну закордонний, віддячу. Всі подробиці в личку
-
Ви правильно зробили, що вирішили виготовити новий паспорт до прильоту в Канаду. Так, на старий паспорт дитини, який ще дійсний, дадуть візітор рекорд або стаді перміт до кінця дії паспорту. Як отримаєте новий паспорт фізично і матимете постійну адресу, подастеся на новий візітор рекорд чи стаді перміт зсередини Канади — він прийде поштою. Але зважте на терміни розгляду заявок і не затягуйте з тим процесом.
22 Jan 2023, 05:40
129391/229748
31 minutes ago