Імміграція до Манітоби
-
Не знаю де ще можна спитати
-
В мене було так, 10 січня ecopr 1 лютого офіцери зайшли подивитись нашу справу, чоловікові одобрили фотку, мені ні, хоча в одному місці в один час зроблені і однаково загружені Таким чином чоловіку ще через день вже відправили поштою картку А я чекала до 13 лютого щоб ще раз хтось подивився, то вже одобрили, і мою в той самий день як одобрили відправили поштою, дуже швидко зробили, ну і йшли картки десь 5-6 робочих днів
-
Здраствуйте.Есть возможность пассивно зарабатывать из дома. Новое направление в сфере крипт0валют (Р2Р-Tradіng) Можно работать с любого устройства Только 18 + Предоставляю бесплатное обучение Средний доход 1000$ или 80.500р. в неделю Пиши мне @endryu1997 Л.С. , и я отправлю всю необходимую информацию
-
Пигіть на імейл. Мені у грудні чітко через 2 тижні відповідали. Я писала їм двічі за свої зміни. І дзвоніть, дзвоніть 🙏🙏 ви, мабуть, вже з номінацією. А там термін 6 місяців подаватися на федеральний етап.
-
Wigan хоче кікнути Никита з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
А на скільки зараз продовжують паспорт?
-
Добрий ранок хотіла запитати мій чоловік возив в Єдмонтон документи подати дітям паспорт робити. Консул прийняв всі документи і нічого не дав як відслідковувати! Чи робиться паспорт чи ні , я писала а вони не відповідають що робити порадьте)) дякую
-
Підкажіть чи у всіх сайт MPNP ліг?
-
Так ось шукаю як додатись ) була б вдячна за запрошення від дівчат ❤️
-
Введіть назву групи в телеграм, і знайдете цю группу
-
Там тільки по персональну запрошенню 😁 вас можуть додати дівчата, які вже там
-
Дуже дякую
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка як додатись у группу Файні Пані Манітоби.
-
Здається до 5 років, але для дітей я не впевнений
-
Хм. Дивно
-
Не у всіх
-
Я спробувала додати, але не вийшло. Спробую дізнатись, як це змінити
-
І якщо вони не одобрюють фото то там доступно для завантаження нової ?
-
І типу що раз в два тижні вони дивляться?
22 Jan 2023, 05:40
129415/229540
3 minutes ago