Імміграція до Манітоби
-
Та ні я не думаю що раз на два тижні дивляться Я просто маю квитки на подорож в Україну, то я їм дзвонила і писала щоб швидше хтось подивися мою фотку, бо малолі відмовлять знову то я би тоді не факт що встигла б до поїздки Ну просто попросила по людськи, додала білети, скани про оплату Але взагалі якщо відмовляють то можна чекати і місяць поки хтось знову подивиться, бо виходить вас знову в ту саму чергу з усіма кидає і треба чекати так як всі
-
Добрий день,громадо ! Після чотирьох місяців,сьогодні змінився статус. Який буде наступний крок після Assessment Complete ?!
-
Супер ,на email 📧?
-
Я отримала номінацію на другий день 👌🏻
-
Доброго дня, яка вартість заміни ворк перміту на опен?
-
Оце круто. А я навіть до кабінету зайти не можу...
-
"Більшість"? Хм-м...
-
Вітаю,у мене 4 місяці через три дні,поки тиша.
-
Хто чув стосовно того що після 31 березня не продовжують ворк перміт(маю продовжити пізніше термін дії паспорту)?
-
Така ж проблема. Вчора ввечері почалося це.
-
Кабінет на сайті MPNP Online - не доступний. Видає помилку 404. Не можу передивитися статус моєї заявки. Підкажіть, чи в когось є доступ до свого кабінету?
-
Пройшло вже 6 місяців і надалі received, чекаємо :/
-
Дякую ,але ще нічого не прийшло,тільки змінився статус
-
Супер) Вітаю вас🥳
-
Так .
-
Підкажіть, будь ласка, це у вас пройшло 4 місяці з дня подачі на номінацію?
-
Може все. Закрили всі програми)
-
до речі, сайт працює
-
Не панікуйте) сайт час від часу лягає, це ок Іноді там ведуть технічні роботи Або ввечері, або завтра запрацює Нічого важливого ви там не пропустите, запити від офіцера та номінація прийдуть на вашу пошту в будь-якому випадку
-
У нас також(
22 Jan 2023, 05:40
129444/235417
7 minutes ago