Імміграція до Манітоби
-
до речі, сайт працює
-
Не панікуйте) сайт час від часу лягає, це ок Іноді там ведуть технічні роботи Або ввечері, або завтра запрацює Нічого важливого ви там не пропустите, запити від офіцера та номінація прийдуть на вашу пошту в будь-якому випадку
-
У нас також(
-
Заповнюємо форму 5710 для продовження дозволу на роботу. Роблю відео, але розділ досвіду роботи викликав питання, де вказується поточна робота. У відео поставили дату закінчення датою подання заяви. Але так само в інтернеті знаходжу інформацію, що це не коректно і багато хто радить писати дату закінчення ворк перміту, або залишати поле порожнім. Хто знає, як правильно? Дякую.
-
Добрий день! Прошу поділитись досвідом отримання WP в аеропорту по прильоту у такий ситуації: у дитини віза visitor, на момент подання та її отримання було 17 років, тому в заявці про роботу в Канаді проставлено було "no", letter of introduction не приходив. Вже 18 років. Чи є шанс отримати WP в аеропорту по прильоту (Монреаль, Торонто), чи відправлять на онлайн подачу?
-
Добрий день в когось є зразок перекладу приписного для чоловіків які не служили можете поділитися будь ласка. Дякую.
-
В Індії буде проходити молитва/медитація/церемонія святих людей на перемогу України у війні. Для цього потрібно зібрати 200 000 голосів. Реєстрація не потрібна, треба просто ввести ім'я, прізвище та е-пошту. Якщо у вас є таке бажання та ви вірите у перемогу, будь ласка, проголосуйте!🤞🏻❤️🤲🏻 Їм треба знати, що нам це потрібно. shreenathjiacademy.com/yagya/
-
Вітаю друзі! Таке питання Я можу змінити роботу, якщо тільки чекаю номінацію? ( на вищу посаду або таку ж)
-
Офіцер з’являється тільки коли заявку беруть в обробку?
-
Тільки після згоди офіцера
-
Дякую велике! )
-
Сюди пишіть і чекайте на відповідь immigratemanitoba.com/immigrate/skilled-worker/webform/
-
Якось отримати листа з номінацією, бо я вже три тижні чекаю після зміни надпису в кабінеті, а є хто і за 2 місяці листа не отримав ще…
-
Заповнюємо форму 5710 для продовження дозволу на роботу. Роблю відео, але розділ досвіду роботи викликав питання, де вказується поточна робота. У відео поставили дату закінчення датою подання заяви. Але так само в інтернеті знаходжу інформацію, що це не коректно і багато хто радить писати дату закінчення ворк перміту, або залишати поле порожнім. Хто знає, як правильно? Дякую.
-
Так, заміна ворк перміту на опен ворк перміт
-
Допоможіть будь ласка розібратися як вказати кредит на машину в номінації? Дякую
-
Ви мабуть про зняття обмежень, а ворк перміт у вас вже опен
-
Мені написали разом пакетом документів додати банківську карту
-
Безцінно
-
Це все.... До зустрiчi у Барселонi друже
22 Jan 2023, 05:40
129461/233946
44 minutes ago