Імміграція до Манітоби
-
Підкажіть будь-ласка, як підгрузити в профіль EOI тест з IELTS? Тільки новий профіль EOI створювати? Не бачу де можна оновити дані тесту, якщо раніше писав, що не здавав тест.
-
Нажміть Eligibility кнопку
-
Доброго вечора, планую попробувати податись на продовження WP до 31 березня 2024р. Але я отримав WP коли ще був не повнолітнім (отримав дозвіл на роботу та навчання), тобто зараз маю дозвіл на навчання і роботу, якщо податись на новий wp чи не пропаде дозвіл на навчання???
-
Коли саме це було? В який день? Кожного дня заходжу в 17:59. Нічого немає!!!!
-
Дозвіл на роботу автоматично дає дозвіл на навчання, а навпаки - ні
-
Ні, тільки ті дозволи на роботу, які видані до 7 липня 2023 року, якщо ви про навчання у коледжі чи університеті
-
можна питання? чому всі так масово продовжують ворк перміти навіть ті хто приїхав в 2023? ще ж купа часу
-
Отримав WP в березні 2023 (Є позначки з дозволом на роботу і навчання, у батьків тільки на роботу) То чи зберігається дозвіл на навчання в коледжі після ймовірного продовження?
-
Бо не всі встигають отримати ПР зі старими пермітами або бояться, що не встигнуть.
-
Якщо не встигнути зробити пр до закінчення свого перміта, то я не зможу зробити новий Перміт взагалі?
-
Ні, тільки до 31-го березня.
-
Хіба не можна податися на новий перміт коли залишиться десь 6-8 місяців?
-
В чаті багато разів вже писали про це
-
Ок, а на якій підставі подаватись? Я теж думаю що не встигну отримати PR до закінчення мого WP.
-
Ось це капець, дякую за відповідь
-
Можна буде зробити, але на загальних підставах (скоріше за все закритий, привʼязкою до конкретного роботодавця)
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/work-canada/permit.html Багато варіантів, але всі вони гірше за cuaet
-
Добрий вечір, бачила багато різної інформації, що не можна з якихось причин подаватися на продовження ворк перміту. Це фейк чи можна спокійно подаватися? Дякую за відповідь!
-
Humanitarian and Compassionate parole
-
Доброго вечора! Скажіть будь ласка якщо заявник на PR буде моя дружина, я той момент міняю роботу! Моя ситуація вплине на подачу заявки на PR??? Чи може офіцер вимагати якісь документи від моєї першої роботи??? Всім дякую відповідь!!!
22 Jan 2023, 05:40
129589/233810
9 minutes ago