Імміграція до Манітоби
-
Аж коли ви вже отримаєте номер AOR на федеральному етапі, то можна зробити bridging work permit.
-
Закритий ворк перміт через LMIA? Так, дуже складно. Далеко не всі роботодавці мають право його робити, а ті, що можуть, далеко не всі хочуть ним займатися. Можете вже зараз уточнити у свого роботодавця чи він таке робив коли-небудь і чи може зробити.
-
A bridging open work permit (BOWP) lets you keep working while you wait for the results of your permanent residence application. To be eligible for a BOWP, you must • live in Canada (and intend to live outside Quebec) at the time you apply for your BOWP ◦ You can leave Canada while we process your application. ◦ However, if you leave Canada after your work permit expires, you can’t work until your new application is approved. Не побачив там про федеральний етап та aor
-
а через скільки часу його (номер AIR) дають після заповнення заявки на номінацію?
-
та я взагалі ще вибірку не пройшов.. думав часу багато але бачу що ні
-
Всім доброго вечора! В нас прийшов AOR 14 лютого разом з запитом на біометрію та перезаповнити 1 форму. Біометрію здали через 2 дні, форму теж зразу, а в профілі нічого не підтягнулось і пише, що не потрібно fingerprints. Ще дивно, що пише we are processing your background check - не зарано? В кого було схоже?
-
Початок січня
-
Вечір добрий Скажіть будьласка, заповнив анкети на продовження OWP, хотів з економити час і зробив групову заявку на всю сім'ю. Запрос на щоб додати digital photo тільки в мене, в головного заявника, а в інших членів сім'ї немає. Це так нормально чи щось потрібно міняти??? Дякую
-
Доброго всім вечора. Цілий день чекала, що сьогодні знову будуть з пулу відбирати. Вже майже 22:00 і ніяких новин на сайті, чи вже не чекати і тепер вже буде аж в березні?
-
Скажіть, будь-ласка, може десь таку ситуацію розглядали. Що робити, якщо немає документів у чоловіка про розрив шлюбу та дитину. Бо дитина була народжена у Криму і Україна відмовила у оформленні дитини, бо не приймала у 2014 документи з окупованого Криму. Що писати чоловіку в інформації про дітей? І як довести чи пояснити ситуацію? Це для PR
-
Добрий вечір. Прийшов лист від IRCC, щоб підтвердили інформацію по формі 5669, просять підтвердити адресу, про освіту нічого не просять. Мені цю освіту вказувати чи тільки те , що вони просять? Дякую.