Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня. Питання. Якщо прилітаю в Торонто а далі планую їхати до Манітоби, то на який час можу залишатися в Торонто ?
-
Дякую.
-
20 років то тільки для батьків. Для чоловіка термін undertaking (зобов'язання ) тільки 3 роки. You’re sponsoring a spouse, common-law partner or conjugal partner Length of undertaking is 3 years from the day your spouse, common-law partner or conjugal partner becomes a permanent resident. You’re sponsoring a dependent child over 22 years of age Length of undertaking is 3 years from the day your dependent child (or the dependent child of your spouse, common-law partner or conjugal partner) over 22 years of age becomes a permanent resident. You’re sponsoring a dependent child under 22 years of age Length of undertaking is 10 years from the day your dependent child (or the dependent child of your spouse, common-law partner or conjugal partner) under 22 years of age becomes a permanent resident, or until the child becomes 25 years old, whichever comes first. The length of undertaking for residents of Quebec is slightly different.
-
Благаю, зверніть увагу! Потрібна допомога.🙏 Я розумiю, що у кожній людині свої проблеми, а тут ще ми звертаємося до всіх,та просимо про допомогу. Зрозуміють не всі,але зрозуміють ті у кого є своя рідна дитина.Як це...коли серце розривається, а ти не знаєш що робити,щоб твоя дитина поскоріше одужала.Дай боже, щоб ви і не знали. Ми дуже вдячна всім людям, хто не залишився байдужим,в таку хвилину, та допоміг.Дякуємо вам!!!Бажаємо вам, щоб на відміну від нас ваш відпочинок був мирним, здоровим і в сімейній атмосфері. Нехай добро повернеться до вас!
-
🙏ДУЖЕ ТЕРМІНОВО !!!🙏 У ЛІКАРНІ ЗУПИНИЛИ ЛІКУВАННЯ! Борг є, коштів на подальше лікування немає. "Ми знаходимося в драматичній ситуації і я вже не знаю, що робити..." " Кліниця в Барселоні, де моя дочка бореться за життя, не буде продовжувати лікування, поки ми не сплатимо непогашені рахунки. 🙏 Давайте всі разом підтримаємо Соломійку та подаруємо шанс на продовження життя! Моя донька більше не отримає опромінення, вони навіть не проведуть їй ще одну хіміотерапію... За першу і зроблену операцію ми поки не сплатили. Вже кілька разів зустрічалися із фінансовим відділом та просили не зупиняти лікування Соломії! Але нічого не вийшло... Ліки закінчилися і ніякої подальшої терапії Моя маленька дівчинка почувається дуже погано. Дивлюся на неї і розумію, що час минає, втрачаємо кожен дорогоцінний день! Від всіх вас, не вимагається багато: посильна сума від кожної доброї серцем людини і повірте, ми зможемо подолати непереборне! Діагноз: Рак. Нейробластома заочеревинного простору, рецидив . Лікування в шпиталі Сан Жуан де Деу, Барселона, Іспанія 《 ДЛЯ ПІДТВЕРДЖЕННЯ ІНФОРМАЦІЇ,ЗАЛИШАЮ ПОСИЛАННЯ НА САЙТ ПРО НАДАННЯ ДОПОМОГИ 》 www.siepomaga.pl/zycie-solomii 🙏Для подальшого лікування, нам необхідна сумма 270.000 грн.( це майже 7000 EURO. Залишилося зібрати майже половину. Дякуємо всім, хто долучився до збору.🙏 Реквізити для допомоги Соломії: 💳 5167803288155513 UAH UA533314670000026207507135261 🙏Я прошу всіх, хто читає моє звернення, надати будь-яку підтримку, яку ви можете отримати. Я благаю всіх людей у всьому світі врятувати...🙏
-
На Humanitarian and Compassionate Considerations можна подаватись тільки, коли люди є в Канаді, а не за кордоном www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/humanitarian-compassionate-considerations.html
-
При заповненні аплікації на MPNP (друга аплікація, та, де підгружаються документи), є поле Debts, де діти від попереднього шлюбу є "боргом". Як визначати цей "борг"? Треба вказувати якусь суму якогось рішення? Якщо я просто перераховую якісь певні кошти, які ми з попередньою дружиною обговорили і на цьому все - немає ніяких документів/письмових рішеть і так далі.
-
А можете підказати номер куди саме ви телефонували? Я всі шо контакти не знаходжу, то все тікі листи
-
Буду дуже вдячна
-
😱 в смислі? Дитина навіть не знає шо ми на пр подаємось і шо в нього тут сестра вже є. 😕