Імміграція до Манітоби
-
На Humanitarian and Compassionate Considerations можна подаватись тільки, коли люди є в Канаді, а не за кордоном www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/humanitarian-compassionate-considerations.html
-
При заповненні аплікації на MPNP (друга аплікація, та, де підгружаються документи), є поле Debts, де діти від попереднього шлюбу є "боргом". Як визначати цей "борг"? Треба вказувати якусь суму якогось рішення? Якщо я просто перераховую якісь певні кошти, які ми з попередньою дружиною обговорили і на цьому все - немає ніяких документів/письмових рішеть і так далі.
-
А можете підказати номер куди саме ви телефонували? Я всі шо контакти не знаходжу, то все тікі листи
-
Буду дуже вдячна
-
😱 в смислі? Дитина навіть не знає шо ми на пр подаємось і шо в нього тут сестра вже є. 😕
-
Я обновила повідомлення.
-
Біометрія лише за запрошенням
-
Всім привіт, питання до тих в кого на федеральному етапі просили дозаповнити форму, підскажіть чи ви тут підписували? Бо я намагаюсь, клацаю в це поле і не хоче ні вводитись нічого, навіть підпис від Adobe не зоче ставитись. Вже і пробну версію взяла і все не хоче Дякую
-
Дякую.