Імміграція до Манітоби
-
Дякую.
-
Теж цікаво. Аналогічна ситуація, так як у нас 50-50 share custody по домовленості, без будь яких додаткових документів.
-
Ось такі правила. Якщо це дитина від попереднього браку він має також пройти медицину, бо має право на ПР. Навіть , якщо не хоче цього. Багато було тут обговорювань, люди домовлялися з колишньою дружиною і т.д. Такі правила 1 (888) 242-2100
-
Зайдіть в минулорічну декларацію Та ще обовʼязково підвʼяжіть акаунт cra, тоді вони підтягне
-
я також, але не знайшла там
-
Там де ви подавали першу декларацію У мене це в акаунті welthsimple
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, де знайти NETFILE Access Code для річної звітності (це наш другий звіт в канаді)
-
Будь ласка, до іншого чату з цим t.me/ManitobaLife
-
Так, у багатьох випадках просять, щоб навіть діти, які не іммігрують, пройшли медогляд
-
Це IMM 5669? Там в листі пише, що зробити. Переважно просять роздрукувати, підписати, відсканувати і відправити через вебформу
-
Типу овердрафт на повторному рахунку?
-
Шановна громадо) Скажіть будь ласка, хто подавався на PR вказуючи що має кредит в розмірі 4000$ або менше чи більше та на момент подачі виписки з банку де видно що є кредит. Потрібно писати пояснення чому виник кредит та коли закрию? Чи як?) Скажіть в кого схожа ситуація 😊 Дякую
-
Скільки часу я маю після отримання ecopr , щоб поміняти доки ?
-
Так це форма 5669. Дякую.
-
Дякую
-
Звичайна кредитка не потрібно
-
Зрозуміла. Стейтмент тільки с дебетової де є кошти
-
Стейтмент із кредитки нікого не цікавить.
-
Просто кредитка якою всі розраховуються а потім закривають с дебетової
-
Напевно що ні. Та кредитка яку дають в банку та там є ліміт.
22 Jan 2023, 05:40
129724/230031
less than a minute ago