Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня . Потребую допомоги і поради . В Україні не була звільнена до жовтня 2023 року . Довідку з роботи видали виконувала обов'язки до 31.05 .2022 ( органи місцевого самоврядування ) не вказали , що далі була переведена на неоплачувалтну відпустку у зв'язку з військовим станом . Так і була подана номінація ( її ще не отримала) , так як думала , що до стажу потрібний час де сплачували податки . От начитавшись різних випадків . Не знаю чи це було правильно вказати , що працювала до 31 05 2022 .
-
Добрий вечір!Підскажіть будь ласка☺️ Збираюсь їхати в Канаду по Cuaet для отримання Work permit.Треба відразу їхати в ту провінцію в якій планую облаштовуватися та працювати? Чи можна прилетіти в Монреаль,наприклад,получити WP в аєропорті ,оформити sin,мед.екзамен.А вже потім їхати до іншої провінції?
-
Всім привіт. Якщо вам потрібно кудись у справах, магазин чи інше, можу ваз відвезти до місця призначення і назад. В вихідні і з понеділка по п'ятницю після п'ятої. Кому цікаво пишіть в приватні повідомлення
-
Привіт Можна. якщо збираєтесь потім до Манітоби і захочете подаватись на PR,то ні працювати,ні вчитись в іншій провінції не варто,буде -100балів
-
Стосовно медекзамену В Монреалі ,Квебеку він платний,в Манітобі для українців він безкоштовний.
-
Ви ще послухайте, що скажуть підміни чату, але я написала, як я вважаю правильно. Я не знаю, чи ви клеймили бали за досвід в Україні, але я б писала пояснення, що фактично працювала стільки то, а далі просто числилась у відпустці без оплати. Тобто щоб не виникало питань, краще все пояснювати
-
Знаю кейс в Україні (він не був для імміграції), де колишня дружина підписувала листа, що всі аліменти виплачені, обовʼязки виконані, претензій немає. Це потрібно було, щоб у виконавчої служби не було претензій до батька. Якби я була на вашому місці, я б попросила дружину написати такий лист, засвідчила у канадського нотаріуса (в закріплених є інструкція, як засвідчити документ у канадського нотаріуса дистанційно, якщо другий parent не в Канаді) і приклала до номінації. Можливо, хтось підкаже інші варіанти ще
-
Трохи не зрозуміле питання, ви маєте на увазі що у вас вже є віза/мастеркард від револют і рахунок де є якась сумма, ви збираєтесь платити в магазинах цією карткою? Це буде працювати. але якщо ви збираєтесь користуватись як банком (отримувати зарплату, сплачувати utilities в тд) то ні - революту немає в Канаді
-
В мене є револют в телефоні . Там є гроші . Там я бачу є можливість відкриття рахунку в канадських доларах . Постало питання чи можу я усі кошти конвертувати у ці долари і у Канаді просто телефоном платити будь де ?) І чи є якась комісія за користування револют там . При оплаті