Імміграція до Манітоби
-
Ви ще послухайте, що скажуть підміни чату, але я написала, як я вважаю правильно. Я не знаю, чи ви клеймили бали за досвід в Україні, але я б писала пояснення, що фактично працювала стільки то, а далі просто числилась у відпустці без оплати. Тобто щоб не виникало питань, краще все пояснювати
-
Знаю кейс в Україні (він не був для імміграції), де колишня дружина підписувала листа, що всі аліменти виплачені, обовʼязки виконані, претензій немає. Це потрібно було, щоб у виконавчої служби не було претензій до батька. Якби я була на вашому місці, я б попросила дружину написати такий лист, засвідчила у канадського нотаріуса (в закріплених є інструкція, як засвідчити документ у канадського нотаріуса дистанційно, якщо другий parent не в Канаді) і приклала до номінації. Можливо, хтось підкаже інші варіанти ще
-
Трохи не зрозуміле питання, ви маєте на увазі що у вас вже є віза/мастеркард від револют і рахунок де є якась сумма, ви збираєтесь платити в магазинах цією карткою? Це буде працювати. але якщо ви збираєтесь користуватись як банком (отримувати зарплату, сплачувати utilities в тд) то ні - революту немає в Канаді
-
В мене є револют в телефоні . Там є гроші . Там я бачу є можливість відкриття рахунку в канадських доларах . Постало питання чи можу я усі кошти конвертувати у ці долари і у Канаді просто телефоном платити будь де ?) І чи є якась комісія за користування револют там . При оплаті
-
Доброго дня всім в групі!😊 Підкажіть будь-ласка, моде хтось з таким мав справу: треба довідки про нескдимість з Чехії... Чула, що в Вінніпезі є консульство, чи це правда і чи можна через них це зробити? Дякую за відповіді)😉
-
[email protected] Написати їм, домовитися про аппойнтмент Приїхати за адресою Terracon Place 5. З собою мати закордонний паспорт. Заповнити форму на отримання довідки разом з Консулом. Це безкоштовно. Отримати від Консула адресу, за якою цю форму треба надіслати до амбасади у Торонто. Поїхати до відділення пошти, купити два конверти XpressPost (по 27 баксів). У великий покласти форму, і менший конверт. Відправити за адресою. Чекати, доки на імейл амбасада надішле посилання на онлайн оплату оформлення довідки (200 корун) Після оплати, відписуєте амбасаді, що все заплатили. Отримуєте довідку поштою. *** Триває це все від двох тижнів до місяця. *** Чехія, довідка, справка, несудимість, оформлення
-
Хто має досвід отримання довідки про несудимість з Венгрії?