Імміграція до Манітоби
-
Червоний Хрест нічого не пропонує в Манітобі.
-
Добрый день! Я прийзджаю до Манитоби 15. На що я можу розраховувати в аерапорті? Що пропонує червоний хрест?
-
Дякую. Бо я вже думаю як економити гроші щоб отримати ПР😂
-
Це вимоги до аплікантів які їдуть по ЕЕ. Якщо подаватись з Манітоби через провінційну програму (спрощену для українців), то таких грошей мати не обов'язково.
-
Хтось мені може підказати що це значить? Знайшла цю інформацію по провінції Манітобі і не розумію для кого такі критерії (
-
не по темі групи.
-
Доброго дня всім, можливо хтось допоможе мені, я працювала бухгалтером в Україні, і планую підробляти в Манітобі за тією же професією, підскажіть будь ласка вже працюючі бухгалтери назви конкретних програм для нарахування заробітної плати, первісного обліку та звітності, можливо хтось дасть посилання на группу бухгалтерів, заздалегідь дякую усім.
-
Постійно таке видалю. Але буває, що не заходив пару годин, бо працюю і серед сотень повідомлень вже важко знайти таке. Ви якщо що тегайте адмінів, розберемося.
-
Доброго дня! Друзі, підкажіть будь ласка таку інфу. Знайомі знаходяться нелегально на території європейської країни (закінчились терміни дії візи). Чи можуть вони податись на канадську візу? Чи не буде проблем у візовому центрі і питань до них? Може в когось була така сама ситуація або схожа
-
Можливо не моментально, але адміни видаляли. Хіба ні?
-
В адмінів теж є справи, робота, особисте життя. Чи може треба щоб адміни тут 24/7 чергували?)
-
🥱..., а що сталося?
-
В 6am, ні не дивимось