Імміграція до Манітоби
-
Було б байдуже, не писала б повідомлення в імміграційній групі. Ми не знаємо контексту конкретної людини, але самостверджуємось конкретно при кожному зручному випадку)
-
Я думаю якщо людина в Україні їй взагалі байдуже що там в Канаді
-
Якщо бали не клеймили, то взагалі не сильно важливо. Якщо хочете для свого заспокоєння, зробіть док файл, там все розпишіть з поясненням, і те, що бали ви не клеймили і дозагрузіть до своєї апплікації в сторінку "other"
-
Вибачте, але якої мари ви читаєте російську пропаганду і простите сюди в групу? Тут тільки українська та англійська.
-
В закріплених, відео #3 якщо не помиляюсь
-
В кого є інформація, як можно продовжити work permit до 31 березня?
-
Пошукайте одразу про витяг о некаральності та чи потрібно перекладати дипломи про освіту
-
Просто зробила файл текстовий і прікріпила як додатковий документ.
-
Підкажіть, будь ласка, чи будуть проводитися вибірки?
-
Тобто , скачали таку ж форму, заповнили там тільки інфу про роботу і просто додали її?
-
Додаткову форму прікріпила
-
Привіт.є питання) підкажіть змінювати роботу після отримання номінації можна тільки по SWM ( типу п'ятницю звільнився,в пн вийшов на нову роботу?) Чи є якісь інші програми? Дякую
-
Гайз, а як хто додавав інформацію про роботу за останні 10 років для продовження ворк-перміту? В формі просто не вистачає граф, щоб все розписати. Дякую
-
Спочатку отримайте офер і подайте офіцеру на розгляд. Ви можете змінити роботу тільки після схвалення
-
Зрозумів, гарно дякую!
-
Щиро дякую за відповідь .
-
Вказуйте у аплікації на федеральному етапі так як є насправді.
-
Добре, дякую, бо думала, що може я пропустила якусь офіційну публікацію
-
Як буде офіційно опубліковано, тоді це точно, а зараз тільки слухи
-
Добрий день. Чи відомо наскільки це правда стосовно Манітоби?
22 Jan 2023, 05:40
129818/230455
about a minute ago