Імміграція до Манітоби
-
І чи потрібно переподавати на дитячі? Тільки отримала перший раз перед ПР
-
Дякую!
-
Підкажіть, будь ласка, це ви вже отримали новий SIN? Ви в Бест Вестерн їздили для цього? Чи велика черга? Чи треба робити апойнтменти на себе і на дитину окремо, якщо хочу синові теж одразу зробити СІН?
-
Буду ще пробувати
-
Дякую. Я висіла на лінії 30 хв, була перенаправлена , висіла ще 25 хв і мене скинули. 🤪🤪🤪
-
Добрий день! Таке питання: у когось був диплом або додаток до диплому вже с перекладом в оригіналі? Як ви його завантажували? Тільки у поле оригінал, чи дублювали його у графу переклад також? Дякую!
-
Підкажіть будь ласка. Дуже прошу. Ситуція: у заяві на візу по CUAET не вказали, що є дитина від попереднього шлюбу. Того часу у батька не було при собі фото свідоцтва про народження дитини. Дитина, мати дитини, та теперішній чоловік матері дитини перебувають на окупованій території, яка окупована ще з 2014-го. Дитина народилася у 2014-м році у Криму. Має свідоцтво тільки російського зразку. Це свідоцтво свого часу Україна не прийняла, щоб зробити українського зразку. Через суд також не було зроблено українське свідоцтво. Наразі батько дитини з теперішньою дружиною в Канаді. Дитина, мати дитини, та теперішній чоловік матері дитини досі перебувають на окупованій території, яка окупована ще з 2014-го. Наразі у батька є при собі фото свідоцтва про народження дитини російського зразку. Питання: зараз подали першу аппликацію - Expression of Interest. Далі, коли будемо заповнювати аплікацію на MPNP, при вказівці інформації про дитину та додаванні свідоцтва про народження, буде конфлікт з тою анкетою, яку заповнювали для візи по CUAET. Як краще пояснити цю ситуацію? Хто може щось порадити? Можливо є в когось такий випадок чи просто знає?
-
Та так і поясніть Але як ваша дитина на окупованій території буде проходити медицину для вашого федерального етапу? Мати повезе її до росії? І чи згодні вони взагалі на таке, чи дадуть вам документи? Можливо, краще в такому випадку звернутись до адвоката. Бо це явно не типова історія, далеко не кожен має таку ситуацію