Імміграція до Манітоби
-
І чи потрібно переподавати на дитячі? Тільки отримала перший раз перед ПР
-
Дякую!
-
Підкажіть, будь ласка, це ви вже отримали новий SIN? Ви в Бест Вестерн їздили для цього? Чи велика черга? Чи треба робити апойнтменти на себе і на дитину окремо, якщо хочу синові теж одразу зробити СІН?
-
Буду ще пробувати
-
Дякую. Я висіла на лінії 30 хв, була перенаправлена , висіла ще 25 хв і мене скинули. 🤪🤪🤪
-
Добрий день! Таке питання: у когось був диплом або додаток до диплому вже с перекладом в оригіналі? Як ви його завантажували? Тільки у поле оригінал, чи дублювали його у графу переклад також? Дякую!
-
Підкажіть будь ласка. Дуже прошу. Ситуція: у заяві на візу по CUAET не вказали, що є дитина від попереднього шлюбу. Того часу у батька не було при собі фото свідоцтва про народження дитини. Дитина, мати дитини, та теперішній чоловік матері дитини перебувають на окупованій території, яка окупована ще з 2014-го. Дитина народилася у 2014-м році у Криму. Має свідоцтво тільки російського зразку. Це свідоцтво свого часу Україна не прийняла, щоб зробити українського зразку. Через суд також не було зроблено українське свідоцтво. Наразі батько дитини з теперішньою дружиною в Канаді. Дитина, мати дитини, та теперішній чоловік матері дитини досі перебувають на окупованій території, яка окупована ще з 2014-го. Наразі у батька є при собі фото свідоцтва про народження дитини російського зразку. Питання: зараз подали першу аппликацію - Expression of Interest. Далі, коли будемо заповнювати аплікацію на MPNP, при вказівці інформації про дитину та додаванні свідоцтва про народження, буде конфлікт з тою анкетою, яку заповнювали для візи по CUAET. Як краще пояснити цю ситуацію? Хто може щось порадити? Можливо є в когось такий випадок чи просто знає?
-
Та так і поясніть Але як ваша дитина на окупованій території буде проходити медицину для вашого федерального етапу? Мати повезе її до росії? І чи згодні вони взагалі на таке, чи дадуть вам документи? Можливо, краще в такому випадку звернутись до адвоката. Бо це явно не типова історія, далеко не кожен має таку ситуацію
-
Здається для федерального етапу немає вікового обмеження, нажаль Тому вам слід подумати про це завчасно, навіть не дивлячись на те, що дитина із вами не іммігрує Цей фактор може затягнути справу на дуже довгий час, бо я також цим питанням цікавилась і історії з форумів не надто дають надію
-
Підкажіть буль-ласка, сьогодні прийшов лист з application number і вимогою link application на протязі 7 днів, але коли я ввожу усі дані на порталі система не знаходить мою аплікацію, можливо хтось знає що робити в такій ситуації?