Імміграція до Манітоби
-
Хто може підказати чи є якісь обмеження на виіізд за межі Канади поки очікуєш на рішення по PR? Чи на подальших етапах? Дякую 🙏
-
Ось по лінку шукайте найближчу клініку secure.cic.gc.ca/PanelPhysicianMedecinDesigne/en/Home
-
Доброго вечора! А запит прийшов разом з АОР + біометрія, чи пізніше?
-
До порталу 1 можна виїзжати, якщо є дійсна віза та ворк перміт.
-
Якщо вже є рішення в gckey, то виїзжати не рекомендується. Рішення зазвичай означає що портал 1 відправлен/ буде відправлен упродовж 1-2 днів. На нього дають 7 днів.
-
Я не зовсім зрозуміла оскільки не знаю які наступні етапи. Скажімо якщо рішення по PR приходить 1 березня, зорієнтуйте скільки IRCC дає часу для реєстрації в цьому порталі 1.
-
А ви коли заходите на сторінку свою в мнрн, ви бачити строчки, типу, якщо є зміни то треба натиснути сюди, а нижче в вас є дані про оплату, як тіпа з квітанціі дані? Я вот подумала, що може в вас не пройшла оплата?
-
Це просто була одна з моїх версій. Ви як про це написали. Я все про це думаю. Як це можливо, коли є чітка інфа, що 48 годин і номер прийде
-
Також. Писали люди , що за 2 тижні прийшов. В нас місяць. In progress досі
-
Я не зрозуміла, так не має бути? Бо в мене аналогічно. Подала 1 лютого
-
Ці дівчата не про той номер розмовляють. Вони лише щойно подалися на номінацію, а не на федеральний етап.