Імміграція до Манітоби
-
Коли ви оплатили?
-
Тоді так, треба написати їм на пошту яку обговорювали вище.
-
Так само. Не прийшов. Я навіть не звернула увагу. Поки не прочитала Ваше повідомлення.
-
Така ж фігня. Тільки вже 4 місяці.
-
Добрий вечір. А хтось знає чи це нормально,що подала на ВП півтора місяця назад заявку і статус досі submitted,а не in progress?
-
Сподіваюсь, що ні😅
-
Таке враження що в лютому була якась чорна діра в яку ми всі потрапили.
-
Номінацію оплатила 1 лютого
-
А, тепер ясно))
-
То по ворк перміт
-
Так, вже зрозуміло.. дякую. Цікаво, чому
-
Ви не відповіли на моє запитання, але я вже зрозуміла. Ви знаєте, що означає Ваш статус in progress?
-
🤓 Якщо ви перебуваєте в Канаді за заходами CUAET, ви маєте час до 31 березня 2024, щоб безкоштовно подати аплікацію на Visitor Record для дітей. 👉 Ось детальна відео-інструкція, як це зробити. Крок за кроком проходимо увесь процес разом. Ви отримаєте детальне пояснення, як відповісти на запитання, заповнити форми, підготувати необхідні документи та подати аплікацію до IRCC (Міністерства Імміграції, Громадянства та Біженства). youtu.be/0zsK1pq0kgc
-
Та то таке, не страшно. Значить скоро попре 😁 все одразу як дадуть разом з номінацією.
-
Вам щось не щастить по всім «фронтам» бажаю щоб це були ваші єдині негаразди)
-
Не з Дії а через запит в посольстві в Торонто
-
Секунд 20
-
Хто скільки часу чекав довідку про несудимість з України
-
так там ж і пише варіанти ким ця людина може бути ця форма обов’язково має бути завірена. ми це робили за допомогою нотаріуса ми заповнили всі поля які стосуються особисто нас, а нотаріус - все інше. і ставив штамп
-
А нащо ускладнювати?
22 Jan 2023, 05:40
130020/230187
38 minutes ago