Імміграція до Манітоби
-
Чи може хтось підтвердити або спростувати ці слухи?!
-
У граждан Украины мужского пола стали требовать заверенную копию военного билета при подаче на канадское постоянное место жительства. Об этом сообщают пользователи соцсетей и обсуждают на профильных форумах, посвященном иммиграции в Канаду. В отделе по связям со СМИ службы иммиграции, беженцев и гражданства Канады подтвердили эту информацию. Украинские СМИ со ссылкой на источники в дипломатических кругах рассказали, что запрашивать военный билет у украинцев, подающихся на ВНЖ в Канаде, начали буквально перед Новым годом. "Раньше вопрос о военной службе был просто пунктом в анкете, а отныне стали требовать справки из ТЦК и военный билет. Таким было пожелание Киева, сделанное по дипломатическим каналам в Канаде местному правительству. Среди украинцев существует опасение, что в виде на жительство будет отказано тем, кто не снят с военного учета в Украине, либо, что власти Канады будут информировать Украину о том, что кто именно из военнообязанных украинцев у них поселился. Но пока подтверждений этому четких нет", - сказал источник.
-
Че ж посилання на першоджерело
-
Я знаю правила мені що треба увесь цей текст перекласти ?
-
Ознайомтеся з правилами каналу. Українською, будь ласка
-
Дуже дякую Вам за відповідь.
-
Якщо квитка не буде це дуже ускладнить процес?
-
Так, саме так 😊 гляну сьогодні. Дякую
-
І до речі, Т1 краще скачувати. А по можливості роздрукувати і зберігати певний час. Я так за минулий рік зробив папку фізичну. Десь таке і на сайті CRA є
-
Це гарна ідея. Я так зроблю. Минулого року завантажувала з CRA якусь форму. І там є 15000 лайн, але немає 10100. Тому трохи збилася з толку
-
Доброго ранку, в мене таке питаня. Чи firklift license рахуеться як Completed post-secondary study in Manitoba? чи треба закінчити щось інше? І ще якщо я завершив перший рік Apprentice position, чи можна це зарахувати в post-secondary study in Manitoba, чи всеж таки це все не рахуеться? Просто бачу вибірок давно не було по SWM без цього, ось думаю як краще. І ще якщо я працював на одного тогож роботодавця але хочу подати по swo мені треба звільнитися? Чи мене відразу перекине в swm стрім. Просто якщо там не ма вибіркі якій найкращий варіант для найшвидшого PR зарез. Я розумію все індивідуально але рік чекати на відбірку таке собі. Є якість думки варіанти на рахунку цього і як краще зарез бути. Дякую