Імміграція до Манітоби
-
Я не писала імена англіськими літерами, нетзнаю, чому, просто пропустила. Я з ПР також 🤷♀
-
Доброго дня хто знає де відбудиться мітинг в підтримку України?
-
В кого які терміни були між Портал 2 і ECOPR.
-
Мені здається, що очевидно треба або 1) повернутися і встигнути в 7 дневний строк відповісти на портал 1 або 2) повідомити ircc, що ви не в Канаді і коли повертаєтесь ( так вони відкладуть портал 2 до вашого повернення).
-
Доброго дня Підкажіть будь ласка, в дитини в жовтні закінчується Work Permit і також термін дії паспорту. Які є варіанти щоб встигнути до 31 березня його поміняти. Дякую
-
Тобто були фото в електронному вигляді, без звороту?
-
Доброго дня!Чи є можливість отримати крімінал рекорд з Канади онлайн, чи обов’язково потрібно звертатися у police station ?
-
Доброго дня Якщо я подамся на зняття обмеженння (ворк перміт зараз дійсний до березня 2026) Лист який прийде після заявки на зняття обмеження дозволяє працювати до кінця ВП? as proof that you are authorized to continue working under the same conditions as your original work permit until June 28, 2024 or until a decision is made on your application, whichever is first. А пункт нижче значить що мені не можна буде працювати якщо я виїду з країни/ мій ВП закінчиться, а рішення по заявці ще не буде ? If you leave Canada before a decision is made on your application, you will no longer be authorized to continue working. Я правильно розумію? (Я хочу виїхати у відпустку)
-
Та я ще маю надію на ПР, бо вже чекаю на номінацію.