Імміграція до Манітоби
-
@vita4901, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
А на провінційному етапі нічого не змінилося
-
Я теж знайшов що цей тест дійсний на федеральному етапі
-
Поки що дIйсний для federal, тому дивне питания, до вибрати якщо опцiй нема. Ви можете спитати mpnpapplicationhelp@gov.mb.ca
-
Я також на федеральному етапі завантажувала обидві сторони фізичних фотографій: зображення та зворотній бік, де було вказане, коли і де зроблене фото, хто на фото і дата народження. І так для всіх у заявці. На Портал 2 завантажувала електронні версії тих самих світлин (де, відповідно, тільки зображення).
-
Вітаю, а чи можна податися одночасно на провінційну програму і на Express entry якщо довго очікуєшь вибірку поп провінційній?
-
Той, за яким працюєте. Офіцер буде перевіряти ваші обов'язки, а також уточнювати те у роботодавця
-
Я пишу про імена в аплікації, не про фото. Наводжу інший приклад, де щось було недозаповнено, але аплікація схвалена
-
Так, я робив все так само, згідно вимог. Про це й написав вище.
-
Далі на наступній сторінці
-
Підкажіть, будь ласка, чи має значення який саме NOC подавати у EOI для програми SWO? Краще, щоб він належав до TEER 2 ніж до TEER 4, чи не важливо?
-
Можна
-
Мій HR сказав, щоб я вибрала собі сама)) Він так і підтвердить. І теоретично підходить під 2 різні NOC, які в різних TEER.
-
Спробуйте паспорт продовжити а не замінити. Це буде набагато швидше
-
Дякую
-
А я якщо я подам на SWO то я так розумію мене автоматично підтяне на swm при явному стрімі? Якщо його не буде то можна буде пройти по SWO залишаючись працювати на одного і тогож роботодавця?
-
Буду пробувати дзвонити питати в консульство. А може хтось має досвід продовження дії паспорту раніше ніж ніж за 2 місяці?
-
Продовження паспорту тільки за два місяці до закінчення. Це написано також і на офіційному сайті консульства
-
Якщо так, то спочатку треба податися на Express Entry. А потім вже на провінційну програму, де треба вказати, що у вас є профіль в Express Entry.
-
Та я от не знаю чи продовжать. Бо на офіційному сайті пише подавати за 2 місяці до закінчення, а закінчується в жовтні
22 Jan 2023, 05:40
130117/229694
2 minutes ago