Імміграція до Манітоби
-
Можна
-
Мій HR сказав, щоб я вибрала собі сама)) Він так і підтвердить. І теоретично підходить під 2 різні NOC, які в різних TEER.
-
Спробуйте паспорт продовжити а не замінити. Це буде набагато швидше
-
Дякую
-
А я якщо я подам на SWO то я так розумію мене автоматично підтяне на swm при явному стрімі? Якщо його не буде то можна буде пройти по SWO залишаючись працювати на одного і тогож роботодавця?
-
Буду пробувати дзвонити питати в консульство. А може хтось має досвід продовження дії паспорту раніше ніж ніж за 2 місяці?
-
Продовження паспорту тільки за два місяці до закінчення. Це написано також і на офіційному сайті консульства
-
Якщо так, то спочатку треба податися на Express Entry. А потім вже на провінційну програму, де треба вказати, що у вас є профіль в Express Entry.
-
Та я от не знаю чи продовжать. Бо на офіційному сайті пише подавати за 2 місяці до закінчення, а закінчується в жовтні
-
Це ок
-
Добрий день! Щось мене беруть сумніви, чи правильно я подала eoi на swo, бо таблиці сво в мене набирається більше 60 балів, а тут щось геть сумна картина. Чи то все ок?
-
Доброго дня А якщо працювати на простій роботі, то можна отримати ПР?
-
TEER 2 у більшості випадків вища кваліфікована робота, супервайзер тощо.
-
Цей тест для федеральних програм.
-
Якщо у вас е довгостроковий контракт ви автоматом до SWM.
-
Якщо ви qualified на ЕЕ Навiщо вам провiнцiйна?
-
Навіть якщо я не вітпрацював на роботодавця 6 місяців п котракт довгостроковий. Просто я думаю змінити роботу аби пришвидшити процес
-
Ви не знаєте скільки середній час очікування від моменту подачі по express entry до отримання pr?
-
Але там нема вибірки по teer 3 останній час. То доведеться сидіти в пулі? Я через це і питаю за Express entry що мани запасний варіант
-
Не знаю я планував приїхати до Манітоби і відпрацювати 6 місяців подивившись програми і тд. І тільки swo i swm були планах. Я просто не знаю як краще і швидше. Я вже півтора року працююю по teer 3 і в перспективі 2 і ось прийшов час подачі. А вибірок немає. Якщо EE краще то звичайно подам туди. Тільки скільки це займе і якмй процес не знаю
22 Jan 2023, 05:40
130128/231406
18 minutes ago