Імміграція до Манітоби
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка, якщо я наразі очікую номінацію, працюю на корпорацію і в мене змінилася адреса робочої локації, але роботодавець залишився той самий, чи треба мені повідомити про зміну робочої адреси? І як це зробити?
-
Не думаю, що це потрібно, якщо роботодавець той самий
-
Так а на рахунок грошей доя пр це дійсно має бути сумма як на номінацію?
-
Таке питання ,тут є такі хто робив довідку про не судимість із UAЕ через online “Dubai Police “ будь ласка відгукніться,в меня пару запитань.
-
Доброго всім дня! Допоможіть будь ласка, шукала інформацію через пошук та в закрепах, але треба якось систематизувати. На які саме документи треба зробити апостиль поки ще знаходишся в Україні? Бачу, що з Канади це все потім буде набагато довше і дорожче. Дякую
-
Дуже дякую
-
Ось ще один приклад. Це звичайна клятва перекладача. t.me/uccmb/157756?single
-
Ось приклад t.me/uccmb/163131
-
Не потрібно апостилю. Потрібно зробити переклад, має бути штамп перекладача і все.
-
Доброго дня. Є тут люди, які приїжджають до Вінніпега 7 березня або плюс-мінус?
-
Вітаємо, Aleks! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Така ж сама, або більше
-
А де таке написано?
-
info.edbo.gov.ua/edu-documents/ Може спробуйте тут взяти витяги про освіту
-
Доброго дня Подаю заявку на новий work permit і потрібно вказати де я працював за останні 10 років як додати більше розділів для роботи? Використовую програму Foxit PDF Reader
-
піар піаром… але не пропустіть сьогодні мітинг www.facebook.com/share/B2YUFdzotVcsTgUy/?mibextid=9l3rBW
-
Clear section
-
Доброго ранку. Підскажіть будь ласка, по новій програмі(Воз'єднання з рідними) треба роздрукувати форму родичу який вже отримав PR. Підскажіть будь ласка де це можна зробити в Вінніпезі?
-
У бібліотеках 25 ц. сторінка. Треба бути зареєстрованим клієнтом, це безкоштовно.
-
Вибачте.
22 Jan 2023, 05:40
130248/230204
5 minutes ago