Імміграція до Манітоби
-
Цю форму треба підписати у нотаріуса. Там можуть роздрукувати.
-
Ця послуга маю на увазі
-
Воно щось коштує?
-
Я отримував за 30 хв, хтось за 2 години тому це як пощастить, але 4 години вистачить точно
-
У будь якого ?
-
Доброго дня. Може хтось знає чи є можливість вагітній жінці приїхати в Канаду по CUAET і народити. Чи є можливість отримати якусь страховку чи щось таке в Манітобі?
-
Отримавши хелс карту роди безкоштовно
-
Тобто, якщо жінка приїде по CUAET і отримає дозвіл на роботу, то у неї буде таке покриття?
-
Взагалі, якщо отримати work permit
-
Так. Це платна послуга нотаріуса. Будь-який нотаріус це може зробити. Я була ось тут. maps.app.goo.gl/xtWpYPMRNDYG34e98
-
Це після 90 днів перебування чи як взагалі?
-
Так, покриває ведення вагітності та пологи
-
Таке медичне страхування покриває вагітність і народження дитини? Це дещо інші речі, наскільки я зрозумів: Канада взагалі не хоче впускати деколи вагітних жінок, а також оплачувати народження, яке коштує 5000-20000
-
Так. В Манітобі медична страховка діє з першого дня. Вона не покриває ліки за межами лікарні, стоматологічні послуги та окуліста. Але лікарня та лікарі безкоштовні.
-
Доброго дня всім в групі! В мене є питання) підкажіть будь-ласка, ми на федеральному етапі pr, я отримала запрос на email на додаткові документи, зокрема здачу біометрії. В цьому листі не вказано, кому саме треба здати біометрію. В моїй сім'ї 2 дорослих ( я-головний аплікант, мій чоловік) і 3є дітей: 14,13 і 10 років. Зайшла на сайт, де моя заявка на pr, не бачу ніякої інформації. Як зрозуміти, кому треба здавати біометрію?)
-
Як Вам тут написали, усе безкоштовно. Лікар вестиме жінку усю вагітність. Аналізи, УЗД, ліки безкоштовно. Пологи теж безкоштовні. Дадуть навіть нічну сорочку в пологовому. Для українців медичне забезпечення безкоштовно з першого дня. Потрібно мати ворк перміт.
-
Якщо я не помиляюсь, то десь зверху-зліва можна побачіти ім'я та по-батькові того, для кого треба зробити біометрію
-
В мене теж 8 місяць розпочався...
-
Ну да,якщо ми чекаємо свою номінацію вже 8 місяць..
-
Може тому, що в них вже backlog довжиною більше ніж вони спроможні опрацювати та вони й гадки не мають, що с цим всім зараз робити
22 Jan 2023, 05:40
130317/233516
about an hour ago