Імміграція до Манітоби
-
Це обов"язкові правила групи. Тому ви їх зобов"язані дотримуватись, якщо хочете тут бути. Тут багато людей з Одеси, які чудово володіють українською.
-
Выбачте,Я з Одессы,мени тяжко розмовлять по Укр
-
Вже зробила і навіть відправила чек. Сорі, багато питань по кожному кроку )) дуже дякую всім за допомогу!!
-
Ви біометрію хочете проплатити?
-
А, ок, зрозуміла)
-
Яке "продовження ПР"? Такого немає
-
Та я ще не отримала пмп, я лише декілька хвилин тому нарешті проплатила за заявку
-
Вмієте
-
В середині листопада 2023
-
Будь-ласка, хто можете пояснити, як податися на продовження PR?
-
Вітання з отриманням pr!
-
Підкажіть, будь-ласка, коли Ви сабмітили аплікацію на федеральному рівні?
-
Ок. Я платила біометрію через IRCC кабінет. Там де ви можете побачити, наприклад, ваш Воркперміт і заміна його, наприклад. І так само, щойно, я нарешті проплатила за pr. ,Лише через ircc.
-
Дякую! Дуже радує, що черга на розгляд аплікацій все ж рухається.
-
Пане Дмитро,а підкажіть ще стосовно WP. Якщо був загублений open WP,а старий залишився то як тепер бути при подачі на новий перміт, вказувати старий? Бо там коли подаєш заявку то треба підвантажувати скан паспорта і попередній перміт. Дякую
-
Доброго дня, стосовно стажу роботи. Я працював в Україні на одній роботі з 1 вересня 2016 р. до грудня 2022 р. , потім перерва трішки більше місяця, і 9 січня 2023 р. почав працювати в Канаді, і продовжую працювати зараз. Тобто зараз виходить 4 роки і 10 місяців стажу. Клеймити можна тільки повні роки, тобто 3 роки в Україні і рік в Канаді. Я вказав в анкеті EOI (SWM) 4 роки. Правильно чи ні? Дякую!)
-
Дякую
-
Так, 1 рік
-
Доброго дня Підкажіть будь ласка, якщо відпрацювала майже 2 роки (без 2х місяців) то це вписувати 1 рік тільки? Дякую:)
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка, чи потрібно якось завіряти переклад документів на номінацію? Чи достатньо якоїсь печатки переклалача з України?
22 Jan 2023, 05:40
130386/234013
about a minute ago