Імміграція до Манітоби
-
Чи можете ви підказати (можливо знаєте такі ж випадки) як визначити суму аліментів, якщо немає жодних договорів/письмових угод/судових та інших рішень? Чи потрібно скласти будь-яку чи не будь-яку письмову угоду з мамою доньки чи можна вказати суму, виходячи з усної домовленості з мамою дочки?
-
Доброго вечора Мій знайомий приїжджає у березні і везе із собою кеш у еквіваленті приблизно 15 тис євро Можете порадити як правильно подати декларацію в аеропорту на цю суму? Чи як правильно повідомити про це по прильоту? І чи не буде обкладатися податком усе, що зверху 10 тис? Дякую усім, хто відгукнеться
-
В першому аеропорту Канади, на комарах будете проходити таке анкетування. І там буде питання, чи є в вас грошей більше ніж 10 тис. Ви натиснете так. Вам видасть цей апарат щось типу бланка. Далі коли будете йти, і покажете цей бланк, вас проведуть в кімнату, де гроші перерахують та заповнять бланк.
-
Я ловила чергу рік тому, заходила щодня на сайт в розділ з послугами і оновлювала сторінку по 100500 разів, і в якийсь момент це спрацювало
-
Добрий вечір. Допоможіть будь ласка розібратися. Якщо я подав на номінацію і вказав суму грошей на “settlements funds” 3000$ по SWM, при цьому активно користуюся кредитними картками, щомісяця тримаю відповідну суму на дебітовій картці , але щомісяця по різному використовую кредитні картки (іноді в 0$, іноді мінус 1000-2000). Питання , чи я можу так робити під час розгляду справи? Очевидно , що гарантій ніхто не дає, але я тільки хочу зрозуміти чи не роблю грубих помилок. Я хочу ще подати на отримання прав класса 1 і для того мені потрібно буде взяти з кредитної карти 3000-4000 $ до моїх окремих збереження, але не можу прийняти рішення, бо не знаю чи можу я використовувати кредитні картки в повній мірі . Дякую!
-
Я вказав 3000 на дебетовій, які я не чіпав і не збираюся цього робити на протязі всього етапу, включно з федеральним.
-
Якщо я правильно розумію, то якщо у вас 3000 на дебиті і -4000 на кредитці, то у вас -1000