Імміграція до Манітоби
-
В знайомих було таке, звонили до них і через тиждень виправили
-
Дякую
-
Підкажіть будь ласка, перед вильотом в Канаду треба встановити і заповнити ArriveCan?
-
Так
-
Але це не є обов’язковою умовою, я правильно розумію?
-
Якщо бажаєте скоротити час біля кіосків, оформлюючи декларацію
-
Я перепрошую, а що таке ArriveCan?
-
Будь ласка
-
Дякую!
-
Додаток, який допомагає зекономити час www.canada.ca/en/border-services-agency/services/arrivecan.html
-
проясніть.якщо із собою кілька валют різних, то в декоарації треба їх тіки в кадах вказувати ? а як я курса не знаю, наприклад румунського лева до када. чи з помилкою порахую. ви впевнені що требе саме в кад конвертувати ?
-
де узяти формулу для розрахунку балів ?хочу для себе мою готовність прикинути
-
Так , саме в кад. Коли будете заповнювати декларацію, офіцера попросіть щоб він вам курс сказав ( принаймні в мене так було)
-
Здраствуйте.Есть возможность пассивно зарабатывать из дома Средний заработок от 1600$/1400€/140 тыс.руб в месяц Стабильная команда больше 5 лет! Что мы даём: Индивидуальное обучение Поддержка 24/7 Стабильный выход в 1000$ на первых этапах Кому интересно пишите мне в л.с.
-
Скажіть, будь ласка, що спочатку треба пройти: декларування чи отримання WP?
-
Anatoliy Bezotosniy хоче кікнути Дима з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Якщо здасте на 4, то наче всі умови і виконуєте
-
Вітаю. Випадково відправила недозаповнену фору на повернення податків Wealthsimple. Чи можна видалити її чи змінити? Дякую
-
Це особливо не допоможе при першому в'їзді, адже треба буде йти через імміграцію
22 Jan 2023, 05:40
130519/235299
32 minutes ago