Імміграція до Манітоби
-
Це все по дорозі. Вам не дадуть пройти повз декларування. Це було давно і не дуже памʼятаю
-
Доброг ранку! Дякую за відповідь) і аони дають 30 днів з моменту надходженя цього листа?
-
Ще й я б щось реально тицьнула не туди, аби ми вбивали б на місці 😅 а так ми всі спокійніші були) А офіцер ще й запитався про наявність зворотного квитка на чоловіка…додались свої хвилини маленького нерву.
-
Так, звичайно, ми потім пішли на паспортний контроль та до імміграції. Із тою чергою, шо там була біля кіосків, а ми ще й з дитиною дуже раділи, що швиденько дістались імміграції, де донька змогла трохи покуняти навіть лежачи, а не стояти в черзі))
-
Доброго ранку, допоможіть , будь ласка , в такому питанні . Я так зрозуміла, що довідка з роботи від роботодавця з України потрібна лиш для головного апліканта, але при подачі на номінацію , в документах хоче довідку також і НЕ для головного апліканта . І коли переглядаю чи все ок вже теж в кінці , то пише Missing document. Це обов'язково все подати , що вимагається у аплікації чи можна це упустити ? І я невпенна чи зможу відправити її , якщо щось недороблено. Бо якщо не вказувати місце роботи в Україні , то в документах цього не потрібно буде , але не правильно буде не вказати. Порадьте , що робити в цій ситуації, будь ласка.
-
Податись можливо…а що Ви будете доводити на засіданні суду? Українці - не біженці
-
Хто не отримав номер справи ,знайти ви не одні з такою проблемою
-
@banofbot
-
Доброго дня. Шановна громадо🙂 хто має інформацію? Прилітаємо 7 березня. Курси англійської мови безкоштовні до 31.03? Чи головне зареєструватися до 31.03?
-
Там такие курсы, шо лучше работать себе и не распыляться
-
Всім привіт. Підкажіть будь ласка хто знає, де можна здавати біометрію на пр в Вінніпезі ?