Імміграція до Манітоби
-
Підкажіть будь ласка, можливо хтось знає куди в електронному чи телефонному режимі можна звернутися з приводу заявки на оформлення Стаді перміту. син поступив до вишу і в нього раніше не було стадіперміту, був лише ворк перміт. Подали по формі на отримання стаді перміту як то кажуть з нуля, але вже більше місяця взагалі немає ніякого зворотнього зв'язку. Переймаємося, бо там треба вчасно його подати до університету. Буду вдячна за допомогу.
-
Так є
-
А у неї є віза до США?
-
Дякую!
-
Летить дружина мого брата з Європи через Мінеаполіс (США) і сюди.
-
Щоб сфотографуватись і відсканувати паспорти також треба було дочекатись своєї черги яку б чекали і без додатка.
-
Тоді добре
-
Через скільки приблизно дають AOR? В мене вже місяць пройшов
-
Трохи не так) Ми розділились просто))благо, люди адекватні в черзі були) а тому окремо дуже швидко рухалась черга, у кого додаток)) Ну і для сімей там окрема «гілка» черги…
-
Може через 3 прийде ))) буває на по-різному
-
Ще трошки залишилось
-
4-6 м
-
Підкажіть будь ласка чи можливо навчатися в RRC з воркпермітом, короткий курс до 6 місяців?
-
Доброго дня ! Пiдкажiть будьласка, чи подавав хто на ПР з професiею будiвельник,та вже отримали ПР?
-
Підкажіть а чи можна заїхати до Канади по візі моряка ?
-
Доброго дня ! Підкажіть будь ласка, якщо вже отримала лист з номінацією від провінції, працюю на посаді cook - це teer 3, при подачі на pr тест з англійської не обовʼязковий?
-
Якщо видали номінацію без тесту, значить і далі він не потрібен Можете замість тесту додати лист для офіцера, що ваша професія не вимагає тесту з мови
-
Esli vi parijayet tolka chiris more What category visa do you have ?
-
Доброго дня ,підкажіть скільки чекали номінацію ?
-
Намагаюся розібратися з цим а в умовах про міжнародні трансфери якісь величезні комісії ( І не можу нічого щодо переводу з карти в cad Revolut на канадську
22 Jan 2023, 05:40
130597/229748
31 minutes ago